Topic: KARTEL ARE THE STILETTOS COMFORTABLE????

KARTEL ARE THE STILETTOS COMFORTABLE????

More indicator.png
Edit Post
Delete Post
Printer Friendly

Ban IP
Report Spam

40399_141731072527040_100000704442123_251218_7887863_n.jpg
Somebody pinch me n tell me Shorty is with child againbaby....in this pic she n Adidjah look so happy like they just renewed there vows. They both went 2 a party recently n Shorty said something that made the creature turn green. He went home n tore the house apart, mash up fridge, dresser, fan, chair everything  bcuz Shorty tell him (in my best Maury voice)"U r not, the father". Kartel been hearing that the real baby daddy come from Gregory Park but for her to say it, it was just a dagger 2 the heart. Him throw out the things n behave bad but (applause 2 Adi) him never lay a hand on harclap. Maybe this is why Shorty can't go 2 his house in Meadowbrook cuz this whole heap a excitement couldn't gwaan in the ppl dem boasty town, him leave har in Portmore.

SHAWTY MUSSI READ YUH MIND downlol2

Did This Reall Happen???sadhmm

165707546788205.2382.1227625754.png
THE GOLDEN CHILD
lolrl
man a ge bun an ka take bun lol

hmm FAKE NEWSlclclclc

gazagazagazagazagazanhnhnhnhnhnhnhnh

frm wah day a dat some ppl a seh a wah a gwan

GAZA WORLD

dwl play wid fire n u boun fi get burn

people eva tell dem fuqry and a dem alone a hear

Shorty UGLY no bum bo..
what ah gyal crawny..
GAZA thug gyal ah fu ck pon him.. LMAO

haha! shorty want a kick inna r puzi if she violate d dadz dem way deh fi real!