to find soem 1 that i could pin
 in the bed while we do soem love making
she smiled when i said that so i know i am  in 
like a casino that does gaming
 she  have me wourried a bit 
even though she looks very fit
i didnt take here to dinner for a 1 night fling 
but if she dash it out i will be surely catching
imageing me just come fe know dis girl!!! 
ahhii say i tell u bout the ladies of dis world!! 
dem not even a make the man dem do no fishing
dem a look the man dem all onlien all the way from farring
any ways back to the part bout the F***ing
she tell me say she love backas  and fe ride it 
pitty she no knwo say me love fe stab it
make she ball an ram it
till she crawl and vomit
but me nahh do r that
she goodly fear me  afta dat
and is a catty wa ****y fat
so u knwo say is  not a 1 time thing dat
hmmmm i wonder if she woulda ben ovva make me lif up r frack
u knwo wa pedz  stop
u 2 rude  u wa spray wid soem bopp
but me still wa put are name pon me plaque

Nyk
Lil S'thug
hmmmm i wonder if she woulda ben ovva make me lif up r frack
u knwo wa pedz stop
u 2 rude u wa spray wid soem bopp
but me still wa put are name pon me plaque
lmaomad

mad Raj u ah gwan like u talented nuff whis

★♫★♫ LaZy J ★♫★♫

madmadmadmadmadmadmadmadmad

rl@  the end

-- Edited by Kelia on Wednesday 11th of August 2010 02:32:58 PM

madmad pedz

lollol raja u too rude!

:hmmmad

DRAGONICON.gif]

THE GOLDEN CHILD
sick.gifmad

mad i didnt take here to dinner for a 1 night fling
but if she dash it out i will be surely catching mad raaaaaaaaaaaeee

THE GOLDEN CHILD
mad.gif