Imagine.... u meet a katty an ting a gwaan good an she decide fi sen on di front.....
U inna it a gwaan good an she a buss two wine an ting then all of a sudden she look pon u an seh oh baby mi figet fi tell u.... but mi have herpes.... u woulda pull out? Or dagga same way? Bearing in mind u in deh already?
DEH 1ST TING MI NAAH FOCK NUH GYAL WEH AVE DAAH DISEASE DEH DEM AFFI TELL MI DAT BEFORE WE FOCK N MI A MEK SHE KNOW SEH IF SHE AVE NUH DISEASE N NUH TELL MI MI GO MURDA HAR *lo**c**tLITERALLY MURDA HER SUH DEM NAAH GO DO M4E THAT CUZ DEM FRAID N DEM CAAH FORGET CUZ MI DONE THREATEN DEM N DEM NUH WAAH DED SUH YU DONE KNOW
ALL U TALK %&%* SO VIOLENTLY LIKE YOU ACTUALLY GONNA DO IT... YES IT'S A DISEASE AND THIS IS THE NET BUT BE SERIOUS,
YOU ALL WOULD PULL OUT AN GO TO THE CLINIC AN GET CHECKED IN THE MORNING.
STOP BSING AND TYPE SOMETHING THAT'S TRUE.
AS FOR MY ANSWA, I ALWAYS ASK BEFORE I ****, IF SHE DON'T WANNA TELL ME STRAIGHT UP I DON'T ****, NO MATTER HOW GOOD SHE LOOK. IF SHE HAVE SOMETHING LIKE DAT I WON'T TOUCH.
Most likely I couldn't just stop....right away sometimes when you are in the moment, its difficult to get out...
Especially when you are using condoms, which limits the spread of STD's
But I would before I finish
Now Keep in mind, there are different types and most are dormant and by the time you get into that conversation, that mood for sex would have been done for anyway