Topic: MR.DIAMOND-GULLY & GAZA(lyrics)

MR.DIAMOND-GULLY & GAZA(lyrics)

Some seh Gully(oh ohhh),some seh Gaza(Hey ayyyy)
I wonder weh dem a go say now(woohhhh)
Hey

Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival
Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival hey

Rememba when shot used to buss and youth ??
Inna yuh house unda yuh bed but dem nuh tings nah go  work again
When you hitch up pon di endz and yuh chilling with some frenz
A car a pass and haffi splurt again
Dem seh ya time fi hold di order
Dem seh done wid all di gully and di gaza
A time fi hold di peace and di skillin it fi cease
Just love up unno brodda

Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival
Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival hey

Nuff a dem illiterate people disappointed
But di once a dissapointed yuh fi run go get ??
With di healin of jah jah
So you can hold di peace and hold di order
Man what do you gain
Fi see yuh brodda lie down di lane, a *lo** a run outta invain
Man what do you gain
Now di man dem set di order so it wont be the same

Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival
Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival hey

Verse 3:
See deh now
Dont you feel free
You can walk inna yuh own community yess
Dont you feel free
When I show love to you you can show love to mi yes
Dont you feel free
No more war no grudge no killing spree
Dont you feel free yes

Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival
Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival hey