Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
5 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
FLEXX-CALL MR.BRUCE(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
FLEXX-CALL MR.BRUCE(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
07:47 07/25 2010
FLEXX-CALL MR.BRUCE(lyrics)
Permalink
Yo yo yo
Well I'm the voice of the voiceless yo
Yo mi see dem a gwaan like dem fi fraid fi talk
But mi nuh fraid mi talk
A mi a talk from mi heart
Hey Romeich
I beg you just call mr. Bruce for mi
Tell him fi leave di state of emergency
A bare innocent people dead a Tg
A nuh lie mi a tell mi see it pon mi Tv hey
I beg you call mr. Bruce for mi
Di garrison a suffa mi nuh see no MP
A bare a.k. Mac 10 and MG
From police and soldiers pure brutality
??? Every jamaican neva mek rename bombs and gun
We only mek artist and athlete weh run
Footballers lock down any stadium
But from wah day is like we fun down
Dancers stay truth everyting pop down
Nuh money nah come from pocket that a run
Kingston hotta dan di sun weh a bun
Coulda fi suffa fi di ***** ???
I beg you just call mr. Bruce for mi
Tell him fi leave di state of emergency
A bare innocent people dead a Tg
A nuh lie mi a tell mi see it pon mi Tv hey
I beg you call mr. Bruce for mi
Di garrison a suffa mi nuh see no MP
A bare a.k. Mac 10 and Mg
From police and soldiers pure brutality
Stick a pin
Every four year when dem win
Dem only come trick poor people it's a sin
Then you dash weh like rubbish inna garbage pin
Dem a fish like mackerel inna thin
But ghetto youths, haffi rise,and mek it
See wi goal,reach and take it
Seh mi recipe although dem a reject it
Di fiss and di fee Mi nah go accept it
Call mr. Bruce for mi
Tell him fi leave di state of emergency
A bare innocent people dead a Tg
A nuh lie mi a tell mi see it pon mi Tv hey
I beg you call mr. Bruce for mi
Di garrison a suffa mi nuh see no MP
A bare a.k. Mac 10 and Mg
From police and soldiers pure brutality
Repeat verse 1
Repeat chorus
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First