Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
5 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
JUNIOR X-GANGSTER LIFE(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
JUNIOR X-GANGSTER LIFE(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
07:41 07/24 2010
JUNIOR X-GANGSTER LIFE(lyrics)
Permalink
p**s and dawg not the same luck
I may go through what you mind get stuck
I know likkle one mama warning
Seh son,change your ways
Nuh waan certain tings a reach him
Sick hard days mamma son
Nuh deh Too far from him grave
Ohhh
Mama tell him seh war a nuh fun ting
Mama tell him seh put dung di gun ting
Mama tell him seh gwaan go look a work
Do likkle farmin her Someting
Mama tell him war a nuh di ansa
Cause it nah have nuttin to have fah
Only a bullbox and ??
There is no happy ever after
If you aint be listen weh mamma did a say
You know you end up inna jail di odda day
If you aint be listen to her mamma did a say
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
??? Out the corner
Mash up di likkle fun inna di place
Nuff people a di heal a nuh ratin
Shopkeeper and taxi man hate him
All him just a squanda with him gun inna dem ways
Mamma likkle daughta nuh safe
Now mi hear seh police man a hunt him
Now mi hear seh badman all a hunt him
Cause di bwoy neva listen weh mama say
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
Mama tell him seh war a nuh fun ting
Mama tell him seh put dung di gun ting
Mama tell him seh gwaan go look a work
Do likkle farmin her Someting
Mama tell him war a nuh di ansa
Cause it nah have nuttin to have fah
Only a bullbox and ??
There's no happy ever after
If you aint be listen weh mamma did a say
You know you end up inna jail di odda day
If you aint be listen to her mamma did a say
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
Verse 3:
Him go beat couple corn pon a rival
I never did a pray ??
What a suicide ??
Leff you life careless to no gal
Cause is a gal come call him out
A when him step out
Is a man with a sniper rifle
And put to inna him neck dust him out
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First