Topic: VYBZ KARTEL-SOCIETY(lyrics)

VYBZ KARTEL-SOCIETY(lyrics)

Yo snypa
Weh you question tell you now
Ah

Babylon waan mek you put so much burden pon wi(pon wi)
Society forsake wi
Tell mi weh the system a go do fi my pickney

Nuff ghetto youths nuh have nowey fi sleep
Nuh have no clothes fi wear
Nuh have no food fi eat oh my Jah
So dem a hustle in the streets
Nine pon top a nine days pon top a days weeks pon top a weeks uhmm

Ghetto youths mi nah stop
No so mi nah give up di fight
Di system design ,fi none a wi survive
Di politics corrupt di youth a it a start destroy
A it a mek wi waan fi dead wi waan anedda life

Inna di heart of di garrison we come from
Dem seh di whole a wi a criminal and gunman
Di youth fi pay di school fee weh di fuss dollar haffi come from
Jah know seh wi need a solution

Aks dem Miller 9
Babylon waan mek you put so much burden pon wi(pon wi)
Society forsake wi
Tell mi weh the system a go do fi my pickney

Nuff ghetto youths nuh have nowey fi sleep
Nuh have no clothes fi wear
Nuh have no food fi eat oh my Jah
So dem a hustle in the streets
Nine pon top a nine days pon top a days weeks pon top a weeks uhmm

Tell mi weh you a go do fi black woman
No daddy she nuh know she and har madda one
Right girl inna class she a number one
??? a come around no money fi heads
Society now fi di garrison no nuff love nuh
But from di best come to worst di script tell you so
Di teacha mek it be known
Di stone weh di build a ???

Babylon waan mek you put so much burden pon wi(pon wi)
Society forsake wi
Tell mi weh the system a go do fi my pickney

Nuff ghetto youths nuh have nowey fi sleep
Nuh have no clothes fi wear
Nuh have no food fi eat oh my Jah
So dem a hustle in the streets
Nine pon top a nine days pon top a days weeks pon top a weeks uhmm