Topic: LION D-GOOD GANJA HERB(lyrics)

LION D-GOOD GANJA HERB(lyrics)

Yo star
A weh dem feel like
Weh dem know some bwoy a try
I dont cyan come on yah you know
We a run tings and now dem nuh know
Let mi tell you
so me seh

Well it was just di other day
Police dem pull I yah wid a likkle spliff tail
But mi tell di officer
Rasta him cyan go a jail
Cah ganja we a bun and Selassie we a hail

It's all about di good ganja herb
Cause ganja is so good for my nerves
Its all about di good ganja herb
When mi come back and mi Hard from my hard day of work
Me love fi smoke
Di good ganja herb
Cause ganja is so good for my nerves aright it
Its all about good ganja herb
Sweet sensimilla weh mi truly deserve

aright
I dont know expect
To be just di five by the laws of men
Me smoke di herb
Cah its the whole di sacrament
Fool dem nuh fi badda with no foolish argument
If yuh know di ting you betta gwaan go tell your friends
Cah mi cyaan bun a spliff and just feelin tense
Tired fi run from police and jump over fence
Woulda like fi know a who a talk bout arrest
Woulda like fi know a weh di informa nest

Nah fi touch mi good ganja herb
Cause ganja is so good for my nerves
Is  all about di good ganja herb
When mi come back and mi hard from my hard day of work
Me love fi smoke
Di good ganja herb
cause ganja is so good for my nerves
its all about good ganja herb
sweet sensimilla weh mi truly deserve aright

Verse 3:
Some bwoy a call di doctor mek wuk pon him case
Mi tired di medicine weh coma sickness
It name ganja
And its so good for my nerves
It is a natural ting
Lion a tell unno straight
It is so good waan mek mi relief the stress
When mi come back and mi hard from a hard day of work
It a mek mi write mi song
It a mek mi meditate
No bwoy dem cyan violate

No badda touch mi good ganja herb
Cause ganja is so good for my nerves
Its all about di good ganja herb
When mi come back and mi hard from my hard day of work
Me love fi smoke
Di good ganja herb
Cause ganja is so good for my nerves
Aright it is l about good ganja herb
Sweet sensimilla weh mi truly deserve

repeat verses and chorus