Topic: BUGLE,CHEVAUGHN,RAZZ & BIGGY-SUMMER BREAK(lyrics)

BUGLE,CHEVAUGHN,RAZZ & BIGGY-SUMMER BREAK(lyrics)

(Razz and Biggy)

Notice I told y'all

It's hot, it's summer (Hey, hey)

It's Bugle, its Chevaughn

Razz and Biggy

Verse One (Bugle):

Mek we sum it up again,

Caz summa deh yah again.

Who nah party,

We nuh waan see some of dem,

Put your hands up,

Put your drinks up

Bugle Chevaughn and

Di girls dem a link up.

Chorus (Chevaughn):

Inna di miggle of di year,

Look wah di girls a wear,

Short shorts, sunglass

It's strictly summer wear.

It's not just another day again,

Of course its a holiday again

Inna di miggle of di year,

Look wah di girls a wear,

A reach some a reach

A nuh near it deh deh near,

It's not just another day again,

Of course its a holiday again.

Verse Two (Bugle):

Inna mi nice white tees,

White air force one,

Mi nice jeans made by True Religion,

Dem sey Clarks a wear

So mi have a couple pair,

A couple Converse, bright colour Nike Air.

Di girls skin clean hear couple acres dem wax,

Di further just lighten dem locks,

What a gwaan Chevaughn,

Di girls intellect

Some of dem mi only see pon Internet.

(Chevaughn)

Heeey,

Bugle I got three hot girls beside me

Any man don't have a girl avoid me.

Girls, to ma left,

Got girls to ma right.

From di beach to di club,

We party all night

Chorus (Chevaughn):

Inna di miggle of di year,

Look wah di girls a wear,

Short shorts, sunglass

It's strictly summer wear.

It's not just another day again,

Of course its a holiday again

Inna di miggle of di year,

Look wah di girls a wear,

A reach some a reach

A nuh near it deh deh near,

It's not just another day again,

Of course its a holiday again.

Verse Three (Bugle):

Everybody clean,

No matta di cost of di clothes,

Perfume and cologne,

Smell gone wid mi nose.

Di grades dem high,

So mi brain get high,

Mi not have time fi sleep,

Not even fi dose.

Di car and di bikes dem link up,

Anywhere we meet is a drink up

Unga have di igloo inna di Alteza,

A Jamaica deh so we party foreva

Chorus (Chevaughn):

Inna di miggle of di year,

Look wah di girls a wear,

Short shorts, sunglass

It's strictly summer wear.

It's not just another day again,

Of course its a holiday again

Inna di miggle of di year,

Look wah di girls a wear,

A reach some a reach

A nuh near it deh deh near,

It's not just another day again,

Of course its a holiday again.

Outro (Bugle):

Caz I'm loving it,

I'm loving it (I'm loving it)

Mi have mi money

So tonight I'm clubbing it

Girl from UK,

From Canada, America, di island

Girls dem a party wid I-man,

Hey mi nuh care fi a RTI or ATI,

Beer matey a look up inna a matey eye.