Topic: RAINE SEVILLE FEAT. WASP-NUTTIN NAH GWAAN(lyrics)

RAINE SEVILLE FEAT. WASP-NUTTIN NAH GWAAN(lyrics)

Intro: (Wasp)

A Poor people thing a poor people thing yo

Ghetto people thing a ghetto people thing yow

To all the youths dem wey a do dem hustling

And want fi mek it,

Inna yard and foreign sing

Chorus: (Raine Seville)

Nutt'n naw gwaan a the word out ina the street,

We have no food,

To eat we are stressed out and tired of begging, nooo

We have no where to go but the bigger heads they don't know

We are stressed out and tired of begging

Verse One: (Wasp)

Yo Slave master never knew in a million year

Say the ghetto youths woulda turn millionaire

Say dem lock off the light and the pipe down here

Ghetto youths hold up your head and don't have no fear.

Look pon mi face and tell mi how mi face look

A bet yuh never see tha face ya pon Facebook

Because I am not intimate with the Internet

Work and sweat still can't collect cause

Chorus: (Raine Seville)

Nutt'n naw gwaan a the word out ina the street,

We have no food,

To eat we are stressed out and tired of begging, nooo

We have no where to go but the bigger heads they don't know

We are stressed out and tired of begging

Verse Two: (Wasp)

Life ina the ghetto mi a go tell yuh it hard

It nuh easy when time yuh see yuh kids them a starve

Now the landlord a say mi fi come outa the yard

And mi naw tell nuh lie you know mi shame like dawg

But mi know say one day mi career ago shine

Mi know say up the ladder ghetto youths goin climb

But in reality mi still don't have a dime

Yuh see the signs of the time and it say

Chorus: (Raine Seville)

Nutt'n naw gwaan a the word out ina the street,

We have no food,

To eat we are stressed out and tired of begging, nooo

We have no where to go but the bigger heads they don't know

We are stressed out and tired of begging

Outro: (Wasp)

Poor people thing a poor people thing yo

Ghetto people thing a ghetto people thing yow

To all the youths dem wey a do dem hustling and want fi mek it.

Ina yard and foreign sign

Poor people thing a poor people thing yo

Ghetto people thing a ghetto people thing yow

To all the youths dem wey a do dem hustling and want fi mek it.

Ina yard and foreign

Chorus: (Raine Seville)

Nutt'n naw gwaan a the word out ina the street,

We have no food,

To eat we are stressed out and tired of begging, nooo

We have no where to go but the bigger heads they don't know

We are stressed out and tired of begging