Topic: GYPTIAN ..BISSIE NEEDED FI U TOXIC c**kEY... ANNADA SWEET EMAIL FI UNU MI METTERS....

GYPTIAN ..BISSIE NEEDED FI U TOXIC c**kEY... ANNADA SWEET EMAIL FI UNU MI METTERS....

GYPTIAN, BISSIE NEEDED FI U c**kY !whis ANNADA SWEET EMAIL FI UNU MI METTERS....

Gyptian.jpg

Mi regret di day mi even see tha dutty nasty rasta bwoi ya! Him walk round like him high and mighty and him thing no good a bl**dcl*at and him stinkig infested hood wa DE-TOX!! when me and this nasty hood man was f*cking him neva like use boots and di fassi nyam mi p**sy like it did ago run weh!! evrytiime wi f*ck him hafi suck mi p**sy! After a few times of our sexual encounters few days after mi strt realise that mi discharge strt have a foul odour and it have this bad colour. den afta a while me strt feel sum **** pain and wen mi go the doc and do one test them seh mi have HPV! yes to bl**dclat!! when mi hear mi nearly dead!! Mi did al ave a wart pan mi cervix and did haffi end up a do surgery fi burn it off!! the doc seh a di worse case him eva c in all his years!! afta the surgery and a few mnths lata mi go back fi check if mi have any cancer cells present but luckily for me none was there. the doc seh mi a one of the lucky one dem. but right ya now i dont even think i can have no pickney! meseh afta dis me jus tek we me self and if me c dis dutty crotches bwoi ya a rd mi run. NO SA!! me fraid a him!! him thing dangerous!! and him love f*ck sum nasty whoring scermage gyal so him na stop spread da disease ya. me did do one AIDS test and it was negative but mi nuh doubt seh him no have AIDS by now!! and another thing GYPTIAN A BIG TIME BRUCK POCKET!! him struggle fi fix back him old x5! bout him a di hottess **** alive!! him need fi step up, save and tek care a him pickney dem!! a dat him need fi bl**dcl*at do!! and all one a him baby moda SUnshine she still a do promo work and a f*ck down the place fi mine har pickney we she have fi him!! so ladies this is a WARNING!! RUN IF U C DA DUTTY HOOD BWOI YA!! AND TEK THIS SERIOUS!!

* DIS NEED MORE DAN HEYYYYYYY SO HERE GOES.... HELOOOOOO_________________________________________________*
reading
pan a serious note people sen in di suss along wid di updates... we hear seh dem a mash up house a tg a tek pick axe n a mash up tile and ppl still cyaa go a java or dc and close to di cemetary... plus dem a bury ppl ina cyaa bowd box....lc

lmao GYPTIAN NEED FI SI THIS SMADDY EMAIL THIS TO HIM IFUNNO HAVE HIM EMAIL ADDRESS LOL

lmaoabove.gif

:bs: even though i dont believe one word of this crap i have to say every girl who doesnt insist on the man wearing a condom is a f.ing fool and doesnt deserve better.pity
can you say self-owned?lol

+0p$h0++@ (Mod) wrote:

:bs: even though i dont believe one word of this crap i have to say every girl who doesnt insist on the man wearing a condom is a f.ing fool and doesnt deserve better.pity
can you say self-owned?lol

lmaorl