Topic: BOONE CHATTA-DANCING IN THE RAIN(lyrics)

BOONE CHATTA-DANCING IN THE RAIN(lyrics)

(intro)
uhmmmm yeahhhh ye-ye yeahh

oh what a cloudy day
dont need no umbrella round here
we dont need no umbrella-ella

(chorus)
it might seem strange
but di people dem dancing
easy dem dancing in the rain
keep dancing in the rain
it might seem strange
but we dancing in the rain
we dont care what nobody say
keep dancing in the rain
it might seem strange
but we dancing in the rain
we no care what nobody say
keep dancing in the rain

(verse 1)
when the rain start fall
we dont fret to hide away
save right money away
keep dancing in the rain
behind di truck
this is where a we gonna be
dj nah stop play
keep dancing in the rain

weh some a  dem afraid of a raindrop
cyan free di wash weh dem hair
mad fi di mash up dem haircut
but we nah care it yah
cause we dont give up
weh some a  dem afraid of a raindrop
a so dem run weh search for a rooftop
we stay right here
and we get weet weet weet
cause we dont care yah

when dem clouds dem move away
sun come outta again
but we stay deh we stay deh we stay deh we stay dem

(chorus)
it might seem strange
but di people dem dancing
easy dem dancing in the rain
keep dancing in the rain
it might seem strange
but we dancing in the rain
we dont care what nobody say
keep dancing in the rain
it might seem strange
but we dancing in the rain
we no care what nobody say
keep dancing in the rain

(verse 2)
everyday we ?
and we surely getting wet
so we cannot be afraid no
keep dancing in the rain
and if you feeling sad
a we di only once to blame
come out and keep on dancing dancing dancing
u know we dancing in the rain

(chorus)
it might seem strange
but di people dem dancing
easy dem dancing in the rain
keep dancing in the rain
it might seem strange
but we dancing in the rain
we dont care what nobody say
keep dancing in the rain
it might seem strange
but we dancing in the rain
we no care what nobody say
keep dancing in the rain

repeat verse 1

chorus

BMA
Posts: 4146
cool

BM@ TUNE EVERYTHING IN DAYTIME