Topic: TOMMY LEE-HOLDING OUT THE PRESSURE(lyrics)

TOMMY LEE-HOLDING OUT THE PRESSURE(lyrics)

(intro)
uhhmmm not niiiiiiiceee
youths wise up a tommy leee

(chorus)
mmm holding out the pressure
trying to do the right
some foes nah go want it happen
come a steam a up bagga a vibes
but tell dem fi humble
and nuh mek nuh di man rise
waan go look inna di mirror and waan you sell uhmm

(verse 1)
mama cyan sleep inna har bed
cah di youths dem a road dem a lose dem head
dem waan fi run di place red
dem claim head hot nah hold nuh medz
one bagga shot inna di night
uhm time seeing when innocent dead
a wah dem a go do fi help demself
how god forgive dem dutty ???

life is a journeyy,be careful
what are you wishing for
see,what a good boy will be
what a good boy will be
my respect to Addi

(chorus)
mmm holding out the pressure
trying to do the right
some foes nah go want it happen
come a steam a up bagga a vibes
but tell dem fi humble
and nuh mek nuh di man rise
waan go look inna di mirror and waan you sell uhmm

(verse 2)
nuff time man face hard life uhmm
a wah do some bwoy
wey you waan tek har life
get to di point
nuh fun nuh fun dem badmine

life is a journey,be careful
of how you instinct
see uhmm ,what a bad boy they be
what a bad boy they be

??? your instinct cant see,open your eyes
wise cause only your eyes can see

(chorus)
mmm holding out the pressure
trying to do the right
some foes nah go want it happen
come a steam a up bagga a vibes
but tell dem fi humble
and nuh mek nuh di man rise
waan go look inna di mirror and waan you sell uhmm

repeat verse 1

chorus