bom.bo cla.aat weh d man seh!!!!! him can hold fire longer than any human being, him can walk under water long him can drink water through him nose, him cyaan drown again and him can c things weh other people cyaan si? IN MY OPINION THIS MAN IS MAD!!!!! HIM MAD HIM LICK HIM HEAD WHEN HIM DID A BABY
Hold on a Minute....Stick a whole heap a pin...You mean fi tell mi seh a woman really look pon L.A Lewis and give him front inna di first place?...I mean i jus dont think it should be that hard for him to go the rest of him live without it cause i doubt him did a get any to begin wit
i dont understand how some man catch feeling becuz a next yute say him anit having sex
its the women dem wha should get vex not the man dem :
i would been the first person asking him for him gal number 2- i would calling up all the woman them wha him uses f.uck that more pu$$y for mi to f.uck
it's shame some man catch feeling for a next man tony matterhorn
-- Edited by Ill-matic on Monday 17th of May 2010 09:12:55 PM