Topic: Blackbeatz why are you no longer a mod?!

Blackbeatz why are you no longer a mod?!

Is wa beatz.... after all these yrz you give up the position suh?

Msz.JayBee wrote:

whis not give up but demoted nh

below.gif pree

http://www.mediazoneja.com/forum.spark?aBID=101645&p=3&topicID=35840958

-- Edited by Konvict© on Wednesday 12th of May 2010 05:35:48 PM

a lieeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... is wah u naw seh

Konvict© wrote:

Msz.JayBee wrote:

A REAL TING....whis

FYAHWALL_ENT.
"WE" A CLEAN UP DI MODS DEM

FWEcopy.jpg

SAKE A BADMIND AND CONSPIRING WID WASTEMAN, HE GOT DEMOTED

hmm i learn  something bout the zone  yesterday  intricat-3  wownope  hmm

i goin to stop chat inna da chat-box _ i am a wanted  small island  yute cowboycowboy

-- Edited by Ill-matic on Sunday 16th of May 2010 06:19:14 PM

WKonvict© wrote:

Msz.JayBee wrote:

below.gif pree

http://www.mediazoneja.com/forum.spark?aBID=101645&p=3&topicID=35840958

-- Edited by Konvict© on Wednesday 12th of May 2010 05:35:48 PM

hmm will pree

lolhmm

blackbeatz your so call frenz dem set u up don ..

nonononononono remember them gave ppl hints inna them peoms/ gossp section /topical issues & inquiring minds  nhwhis  nonono

-- Edited by Ill-matic on Monday 17th of May 2010 07:43:05 PM

YEP THE SAME ONE DE WEH TELL U FI BAN ME, DEM SET U UP, I GUESS DEM NEVER HAVE A PLAN B IN CASE ADMIN CATCH YOU, SEE WAH THE PROBLEM, WHEN THE FUQQRY A GWAAN JAYBEE TURN A BLIND EYE ON IT, BUT WHEN IT REACH HAR FREN THEM, "OMG, WHY DEM DO THAT TO THE YUTE HE WAS A GOOD YUTE AND AFTER ALL THESE YEARS AND DEAR LORD THAT NUH RITE"

INSPECT BOTH SIDES A STORIES B4 U MEK A JUDGEMENT BABES

MZ LUNATIC & PROPHET

DJ GLAMAROUS_RUE
rl
BLACKBEATZ & MR. G nana.gif

nope ppl have to remember its gaza blackbeatz say & f.uckery dem form a alliance pon the zone against any & everyone say Gaza Or listen to Gaza thugs them music

Yuh fi watch yuh frenz weh yuh smoke with
And run joke with,
Ah dem think fi cut your throat quick
The only fren wey mi love, ah the one up above
Keep him closer to mi than a rope twist
So watch yuh frenz weh yuh smoke with
And run joke with,
Dem think fi cut yuh throat quick

[Verse 1:]
Mi put Psalm 33 at mi daughter head at night
And say a praya, before she go ah bed at night
Iron dawgs ah roam and dem nuh fraid fi bite
Nuh through yuh live throughout the day
Yuh will dead at night
Cause... day by day me see more man ah dead
Ah youth get run offa site and the foreman ah dead
Me get ah buss and fly weh and all pon tour man ah dead
Youth get caught inna crime mek him poor mother dead
You fi say a praya fi the thugs wey bleach at night
It's the least at night, no beauty only beast at night
And ah dem ah lock the streets at night
So you can't sleep in peace at night... sooooo

[Chorus:]
And run joke with,

[Verse 2:]
Mi know say when, Jah Jah pree earth him feel hurt
Fi see me can't get no land pon the free dirt
Ah bare *lo** me see ah stain the youth dem t-shirt
Me wish me coulda build a rocket and mi leave earth
Whappen to the youth weh wipe the car glass
Weh you fly pass
You tell me say yuh business, when yuh nuh give a ****
When you give them the promises, me give them mi last
When you buy dem some gun me go buy some chicken parts
Nuh, through mi ah buss, mi hafi call pon mi God
Ask him fi watch mi feet pon the streets weh me trod
Cah nuff wah see me tagged and in a body bag
But mi nuh see nuh bwoy me fraid ah like
How me fraid mi God

[Chorus:]
And run joke with,

who give a fuqq bout gaza and gully, old news yute!!

nuh u and the minor and the breeda and the waste mod form team lmao

looking like a circus

suh it go.
time fi move on
like mi tell yuh blackbeatz. "now you have enough time to build new dance with yuh dance group"

L~I~LP~I~M~P
whis just another day in paradise

Peppa Skull!!!

hmm i dont care i just want new music fast fast fast