Topic: 40 pairs of Clarks

40 pairs of Clarks

hobo_desert_clarks_4.jpg

We haffi ask Kartel a how you a move so Pardie? 

Forty pairs of Clarks all when him wear one a day fi a month, him still have some leave over that him dont wear. 

But still, we like what him say bout opening a store and all these things. 

Nuff Clarks shoes a go sell inna Kartel store and the Clarks tune a go beat inna the customer them head. Just mek the best use of the Clarks season and gwan eat a food.

Attachments
A poor man like me a fi go fine 9,000,10,000 when clarks a come from 3,500 & 4,000

Tidal wave sound wrote:

A poor man like me a fi go fine 9,000,10,000 when clarks a come from 3,500 & 4,000

hmm how much is that inna ja money  confuseconfuseconfuse

anyway u have a good points QUOTE:

Nuff Clarks shoes a go sell inna Kartel store and the Clarks tune a go beat inna the customer them head. Just mek the best use of the Clarks season and gwan eat a food.

its all bout marketing & some ppl is hating on it  lol i dont understand y some ppl  hating  on kartel so lollol

hmmm maybe that wud be a good business venture

274453694160.4511.1082439783.png

Promote Your Page Too
RAY KING on Facebook

47521_440840774160_274453694160_4742127_6891361_s.jpg

Vybz Kartel Behind Di Rail Mixtape

>>>> DOWNLOAD <<<<

NOT to stray from the point but ILL MATIC u in LODGE or sumn?

274453694160.4511.1082439783.png

Promote Your Page Too
RAY KING on Facebook

47521_440840774160_274453694160_4742127_6891361_s.jpg

Vybz Kartel Behind Di Rail Mixtape

>>>> DOWNLOAD <<<<

★♫★♫ LaZy J ★♫★♫

why is this in dancehall singles

kmt this clarks thing a get blown out of badwud badwud proportion now kmt pity

40 pair ah nuh nothin--- right ya now ah 33 pair ah nike n clarks mi hav n mi ah nuh no celebrity

ONLY GOD CAN HELP!!!

true

showsky wrote:

Agreed dspity

showsky wrote:

yup, way out...

We live in a world of followers, as a man seh sumn everybody pick it up. Man want stop beat dem good sneakers and stretch fi clarks, juz bcuz...

GARRISON THING, GARRISON FLEX,GARRISON VYBES IF U NO LIKE THAT FUCK OFF

kartel cyaan program me

Me love the bule wallabee

*******PLAGIARIST BE GONE!*******

1zqylv7.jpg

why is this in dancehall singles