Topic: AN ARCHITEK9 POEM------TO BAD MODS and BADMIN- Inspired by a better poet.

AN ARCHITEK9 POEM------TO BAD MODS and BADMIN- Inspired by a better poet.

2 years ago u used to be able to say wtvr u want
and it never built to anything but chat inna box.
now u got to watch wut u say
cuz sum wud stab u in u back
sum admin a sway and summa dem wabble
mi wouldnt even touch dem wit a bullet or an arrow
U cut out Cable like u got wi-fi instead
di man was mi doops
why try him fi dead?
which admin this?
mi no it not suga
cuz she sweet like applez
mi no it nuh Quiva
cuz dats mi likkle sista
watch we all cut outta zone
and touch ground sumweh else
or mek wi really find u
and put u inna jar onna shelf
u prolly di same one who nah let applez be mod
u affraid of our glory?
if not, then stop acting like God.
Freedom of speech mi seh
dont let dem tek it.
seh wuh u wanna seh
and neva start fakin
This is a civil war
on a real small scale
stop acting like hitler
or di zone guh guh fail.

-- Edited by Architek9 on Tuesday 13th of April 2010 07:01:16 PM

hmmhmmhmmhmmU cut out Cable like u got wi-fi instead
lollollol

bless mi feel u pon dis one yah, dem a do wah dem want but once again...mi a wan new guy so mi nuh hav nun say

a so true hmm

✔ Account Verified

but big set u already almost a hundred post and u showin that you want to be here so of course u got a voice. USE IT

hmm TRUE WORDZ THUGZ bless

MZ-GAZA-GENERAL
whis......NUH AVE NUHTIN FI SEH

**MZ French Ambassador**

lklklks cowboycowboycowboycowboycowboy

nope it ruff know

-- Edited by Ill-matic on Wednesday 12th of May 2010 03:32:07 PM

MI LIKE DA ONE YAH, IT MADDDDDD, THIS SOUND LIKE PUN INNA HIM PRIME

who acting like hitler ... topshotta lol

:lol matic

hmm, true... i don't really see it in person but i read about it in posts.. probably too much?

MI LIKE DA ONE YAH, IT MADDDDDD, THIS SOUND LIKE PUN INNA HIM PRIME

lmao OLD MAN PUN U RETIRE lol

FWEcopy.jpg

how mi just a c this?hmm NO COMMENT huh

that is so true real real