Topic: MR. G-WIN SOME LOSE SOME(lyrics)

MR. G-WIN SOME LOSE SOME(lyrics)

(intro)
lifeee
liiiiifeeee(yeah) a life,a lifeee
yeahh liiifeee lifeeee a life,a lifee
yeah

(chorus)
win some you lose some
aint not new some
sometimes you lose sometimes you gain
life is just one big game
win some you lose some
aint not new some
sometimes you loose sometimes you gain
life is just one big game

(VERSE 1)
life is just a cycle
obstacles inna your way high like the Eiffel
badmind a fyah pon rope it like rifle
waan see mi stifle
but dem cyan I'm jah disciple
we have been through the hills and di valleyy
and we neva caught up inna dem fally
fi all di evil weh yuh done you cyan tell jah jah sorry
and di wrong meditation you a carry
and then mi go so

(chorus)
win some you lose some
aint not new some
sometimes you lose sometimes you gain
life is just one big game
win some you lose some
aint not new some
sometimes you loose sometimes you gain
life is just one big game

(verse 2)
everyting inna di earth happen fi a reason
di fadda mek di world wid four different season
some man a act like dem blind cyan read the sign
sign a revelation time
now all di prophecies mi see a come true
and the day of judgement what the wicked gon' do
and now here I'm sinner that's bless by you
you you youu

help me jah to persevere
and give mi strenght to face my fear
and when it's seems there's no one cares
you will be there

outta every bad come a good
nuff people do things dem neva know dem could
yo from dem mankind conceive,you can achieve
all you gotta do is believe
life lesson yo

(chorus)
win some you lose some
aint not new some
sometimes you lose sometimes you gain
life is just one big game
win some you lose some
aint not new some
sometimes you loose sometimes you gain
life is just one big game

repeat intro

chorus