Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
dj flames
posted in:
MEGA!! 2008 DANCEHALL RIDDIM PACKS COLLECTION (200+ RIDDIMS] (ZIPPYSHARED)
djromie (Mzja Dj)
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
December 31st
blessed new year
tallboss876
wrote
November 16th
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
Oct 15, 2024
anyone dehya
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
KONSHENS-DO IT BACK(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
KONSHENS-DO IT BACK(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
08:53 04/07 2010
KONSHENS-DO IT BACK(lyrics)
Permalink
(intro)
yo when you do dat
a mad mi a mad,yo
and you doing that way
mi drive mi crazy
why you do it over and over and over and over
and over again
(chorus)
gal mi waan you do it back again,do it back again
baby do it one more time
do it back again,do it back again
do back this a dutty winee
do it back again,do it back again
baby do dat one more time
do it back again,(run it back)do it back again
do back this a dutty winee
(verse 1)
baby girl
dont stop
beg you do back da sup'm deh
gimmie back da whine deh uuh mi love da bubble deh
yuh short dress fit you tight like a glow
wine like you think a yuh alone inna the club
is like you come fi mad mi
but tonight mi aks her madness gladly
so mr. dj,beg you play back dem tune ya
waan see da gal ya when she buss dem move ya
(chorus)
gal mi waan you do it back again,do it back again
baby do it one more time
do it back again,do it back again
do back this a dutty winee
do it back again,do it back again
baby do dat one more time
do it back again,do it back again
do back this a dutty winee
(verse 2)
yo
gal a worth yuh name
empty a mi pocket gi you
tell mi what you drinking girl mek mi go grab it fi you
anything you want inna the world mi ready fi find it
just becah mi love the way you style it when you wine it
ok please mek mi bring you home
because the way mi feel and know mi cyan sleep alone
mi pull you clothes mek you feel it pon mi grab on
mek it worse mi cyan believa a that you eva
(chorus)
gal mi waan you do it back again,do it back again
baby do it one more time
do it back again,do it back again
do back this a dutty winee
do it back again,do it back again
baby do dat one more time
do it back again,do it back again
do back this a dutty winee
(verse 1)
baby girl
dont stop
beg you do back da sup'm deh
gimmie back da whine deh uuh mi love da bubble deh
yuh short dress fit you tight like a glow
wine like you think a yuh alone inna the club
is like you come fi mad mi
but tonight mi aks her madness gladly
so mr. dj,beg you play back dem tune ya
waan see da gal ya when she buss dem move ya
(chorus)
gal mi waan you do it back again,do it back again
baby do it one more time
do it back again,do it back again
do back this a dutty winee
do it back again,do it back again
baby do dat one more time
do it back again,do it back again
do back this a dutty winee
King Bob
Posts: 209
09:23 04/23 2010
Permalink
mad link
Bless up
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First