Home
Recent Posts
Search
Search
Advanced Search
Radio Stream
Music Player
Login
New Member
Lost Account Info?
Loading...
Chatbox
Please login or register to participate in the chat
tallboss876
wrote
6 days ago
hail
dj brown
posted in:
Zambie , Attomatic Dam Sky - Squeeze (Raw) 2024
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
anyone dehya
djromie (Mzja Dj)
wrote
October 15th
mi di ting up like7 again
BlaqueAfrique
posted in:
VYBZ KARTEL COMPILATION(2006-2009)
EMile38
wrote
October 5th
reggae riddims
Mediiazone Forums
→
MZ @ 2013 :: A Owa Endz
→
Random Blogs, Poetry and Song Lyrics
→
ELEPHANT MAN-NO ONE LIKE GOD TO ME(lyrics)
Start A New Topic
Reply
Printer Friendly
Topic:
ELEPHANT MAN-NO ONE LIKE GOD TO ME(lyrics)
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
cescojam
08:09 04/07 2010
ELEPHANT MAN-NO ONE LIKE GOD TO ME(lyrics)
Permalink
(intro)
seanizzle
we put god firstt(we put god first)
inna every likkle ting(inna every likkle ting)
inna we going out(inna we going out)
and we comin in
(chorus)
cause there is no one like god to mee
no one like god to me
cause when the wicked rise
against mi lord
you will be there for mi
shout it out and sing
no one like god to mee
there will be no one
when dem rise against mi lord
you will be there for mi
jah jah
(verse 1)
when mi door a open lord a yuh alone fi mi
thank you fi di show us god blessing you send come gi mi
light a shine bright so dem waan come near mi
dem type a company deh ova deh so a nuh fi mi
so from a blessing wi shot a none wi nuh shot a none
dem nah go live fi see we ting wi wata down
dem nah go fi see bare foot a walk a ground
nah put mi mouth and talk a ground
(chorus)
cause there is no one like god to mee
no one like god to me
cause when the wicked rise
against mi lord
you will be there for mi
shout it out and sing
no one like god to mee
there will be no one
when dem rise against mi lord
you will be there for mi
(verse 2)
everytime
weh yuh think mi put god alone above the rest
cause a him alone deh deh inna mi troubles and stress
him name mi sing a song weh nuh stop get request
him alone unno fi pray to one not less
mek wi gi god around nah ?? fi more than deserve it
him gi wi life same waan preserve it
clap clap clap unno hand like unno inna serve it
to wicked people we allergic
(chorus)
cause there is no one like god to mee
no one like god to me
cause when the wicked rise
against mi lord
you will be there for mi
shout it out and sing
no one like god to mee
there will be no one
when dem rise against mi lord
you will be there for mi
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First