Topic: BLAK DIAMON-CRITICAL DAY(lyrics)

BLAK DIAMON-CRITICAL DAY(lyrics)

(intro)
jah bless di youths...yeah yeah
well it's the blak blak,UIM yeah
if every day dem get up pon this gun ting
mi nah leff mi house before mi pray oh yeahh yeahhh

(chorus)
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh

(verse 1)
dem likkle youths ya nah tek nuh talk
is like dem a live dung inna di dark
as you make a chat a bare gunshot a bark
see they now dem leff line inna the  park woo yeahh
a see dem looting shooting on the road yeah
a wonder if dem carry a heavy load yeah
dem neva learn the golden rule and now dem act like fool
and see they know speed like mule

(chorus)
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh

(verse 2)
like market people gonna market everyday
so we sell di goods and we target we nuh play yeah
jah bless wi soul wi set to goal woohh
some people might let you down
but jah love is always around
when you see badmind step around
we know we must buss yeah

a dream to be a millionaire
nah sell out but pretty car mi waan fi stay with
wid all mi ?? pon di scene smoke off a pound fi catch a medz that set mi free
but badminded people we just out dem like a cyan get
dem get blowin like di breeze
a yes a mi born and nuh bwoy cyan run mi weh

(chorus)
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh

(verse 3)
oh yeahh
its time to those a beautiful day
yeah yeah and now dem tun it inna critical day
yeah yeah yeah too much *lo** a run yeah
mi a ask di youths dem put down the gun
and live as one yeahh ayyy