Topic: LADEN-GUIDE ME(lyrics)

LADEN-GUIDE ME(lyrics)

(intro)
young vibez
what's up with some guys
ladennn
tell dem a psalms a day shall keep the pagans away
and we nuh care weh haters a say
wooyyyy

(chorus)
God a him a guide mi
and him travel beside mi
tell di pagans dem seh fi avoid wi
what's dem a pree dem a eyes wi
a try fi fight wi
but we still blessed by di almighty

(verse 1)
god a him a guide and protect we
nuh di devil him cyan possess we
dem see mi a go through and all block traffick
but mi travel with mi bible inna mi bank pocket
what's from Cassia Park ??
see mi fren all a rise and cannot stop it
haters only stay pon one topic
but dem nuh like she dem nuh like me

(chorus)
God a him a guide mi
and him travel beside mi
tell di pagans dem seh fi avoid wi
what's dem a pree dem a eyes wi
a try fi fight wi
but we still blessed by di almighty

(verse 2)
see mi a rise if mi glad fi dat
how you fi a pree fi come rob mi stash dem
waan mi turn fi comestop mi back
but jah protect and guide mi pon di mop
they full of enemies
they full on the streets
cause haters a round there
dem a look food fi eat  ooyyy

(chorus)
God a him a guide mi
and him travel beside mi
tell di pagans dem seh fi avoid wi
what's dem a pree dem a eyes wi
a try fi fight wi
but we still blessed by di almighty

J.E.P. some pop down inna life and waan play wi
now we a rise to di top
tell dem a psalms a day shall keep the pagans away
and we nuh care weh haters a say
wooyyyy

chorus