facts how can gaza be a stronger than alliance, when every other day somebody a get the ass kick, and that retard that sey gaza put out better music is one real fool hows that possible gaza put out 15 song a week an how much a them a hit, movado, wasp,killer,chase cross only per two week or sometime more and there hits, further more there all getting paid and no man nah get box up or kick, but i guess not everyone likes peace and unity
ALLL YOUU A DO YOU CAN'T STOP DI GAZA MOVEMENT AND KARTEL BUS 10YRS NOW VODA WAT 4-5YRS AND YOU THINK VODA RICHER YOU HAVE ANY FUUUUUCCCCCKKK SENSE....
-- Edited by shotta54 on Tuesday 23rd of February 2010 03:21:51 PM
p**syhole first of all u shudnt skull english class ina high school, see wah it do to u now? mavado cyah rich lik kartel, d man a mek money off a stage show, rum, and condom. mavado only a mek money off a stage show and rizzla, rizzla, fool eeh? dem ppl deh weh lef empire, weh dem deh now? nowhere!!!! dem career done, starve dem suppose to starve now. d only one weh a do a likkle ting iz lisa hype, and she still a seh gaza. stop chat @#%#^& yah man
facts how can gaza be a stronger than alliance, when every other day somebody a get the ass kick, and that retard that sey gaza put out better music is one real fool hows that possible gaza put out 15 song a week an how much a them a hit, movado, wasp,killer,chase cross only per two week or sometime more and there hits, further more there all getting paid and no man nah get box up or kick, but i guess not everyone likes peace and unity
big pu$$y Skis go suck yuh muma
DA BREDDA Y (CGH567)A ADI DUNCES MAN INNA DI WURL..............MI FEEL SRRY FI U YUTE...........HOW U AGUH MANAGE INNA DI MODERN WURL
yow alliance nuh noway near empire levels, plus mavado nuh richer than kartel,and all who leave di empire is for a good reason. Dem nuh jus lef suh.We not going to listen to the opinions of a fan from the gullyside cause is pure biaz.