ok i didn't know where to post this but, everybody just post what they like about mediazone and its members or just comment on peoples posts lol, here are my two them funny bad:
Arite fuss thing, one thing weh me rate is that, everytime the headz dem try fi bann a badword the members dem always find new ways fi write it, for example f.u.c.k, f.u.q, f.o.c.k, f.0.c.k, p.u.s.s.y, p.u.$.$.y, p.u.c.c.i lol unnuh a the best jah kno!
the next one is, me notice seh everytime when a katty roll in a the chatbox especially if she good up like that, and then if to much man start drop lyrics innah har ears she jus slide, and the cycle continues till a bare man leff and more still a sign in and the katty dem gone lol yow that always puzzle me jah kno lol
YOW DEM KATTY YAH TYPE FAASS, YOW ME SEE NEWBIE COME IN YAH AND IT LOOK LIKE FI EVERY ONE POST ME MEK THEM MEK BOUT 10!!!, yow dem katty yah good jah kno, me hardly see them stay newbie for long
dem cut fi true???? is normally wen dem nah get attention dem seh an i guess it depends on which an which man an wah dem a seh lol.... wah sweet mi is wen mi see unu man rush a newbie gyal an unu nah know a ting bout deh b as for posts if yu go into the members profile an go into topics started yu can see it dem a jus a commenter an not a poster....
madest lol that sure explains a lot lol the one bout the Newbie gyal dem a tru still lol, me nah lie seh me dweet nuff time lol, but me a get fi reallize seh dem bad pon the google pitcha dem
some a di people dem on di zone kool... people like lady j, heartless, game pun, konvict, .... some a dem kool even tho wi always at odds people like javon, stewie, dj tray and couple others... But u have some whe too bludc**t nuff and act like when man come pan zone man under dem or supm... mi not even ago call no name... But nuff a dem pan ya a real punk....