Reliable YardFlex sources have confirmed that visa restrictions have been lifted from dancehall artiste Adidja Vybz Kartel Palmer.
He has been given a permit that allows him one entry to the United States, the source said, adding that Kartel will be able to work on this visa.
Kartel, whose last performance in the US was nearly five years ago, has since been trying to renew his work permit for that North American country, without much success.
Interestingly, the reason for the US embassys refusal to grant the dancehall artiste a visa has never been fully disclosed and this has led to various speculations.
A prolific hitmaker, and the self-styled Gaza President, Kartel has a huge following and is in high demand for shows in the US.
Last year, an intense and much-hyped rivalry between himself and the Gully God, Mavado led to intervention by the Jamaican government.
A mi artiste this if him neva have the visa n a go so hard u can imagine jus gwaan do u thing and hail the king kartel substance over hype remember that as u a bright c-bar youth with u subjects dem rayyyyyyyyyyyyy.
Posted by: top shatta chick on January 15, 2010 10:53 AM
mi nuh like kartel personally but mi happy fi him love him music bout time d man great , hope a true still,man fi have riches inna him pocket like how him rich wid lyrics blessup kartel , n change u evil ways
Bounty a a facking dunce, kartel make more money from street vybez rum than bounty mek from making fackry songs, him think a buy kartel cyaa buy range..........ha ha ha gaza money ha ha
LOL @ kick sean paul foot. No matter him have u.s. visa or not him will never see sean p's level of success and money from overseas memba mi tell unno that....
guh deh mi artiste mek sum dutty badmind gully creepa fassy ole dem fi gweh coz gaza ah dem kartel wen u fly ah foreign movado career expire 2 p**syc**t ah gaza mi seh!!
mi happy fi dat GAZA president.....so you N vado can compete pon di international market yuh zeet....but bigman ting him nah goh sean paul nor shaggy level
AS MI SEH IF HATE76 NUH POST THIS, INFO FALSE... MI DONT BELIEVE.... IF HIM DONT HAVE NO COURT CASES HIM CAN GET IT.... BUT THERE R FACTORS THAT WILL STOP HIM FROM GET IT
LOL YOW ANYTIME...ANYTIME DI BOSS GET BACK HIM TING SOME p**sY CAN STOP CHAT.....SOME BWOY HAVE IT FI SEH DI MAN NO RUN NO WHERE AND IF HIM DID A TRAVEL MOVADO BIG p**sY BOWTY AND NON A DEM COULDN'T SEH %&%* BOUT DI ARTISE
dis ya mek me day right now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kartel a go tek de international stage from movado right now. ............................. the only thing to worry about is the court case pending with him and rhyno and jahvinci. this means that he'll have to go to St. thomas
YOW THE MAN DESERVE IT IN MY OPINION!!!!!!!!!!DI MAN DO SOME GANGSTA TUNE and him do sum lovers tune and di man do some honest tune. mi think him deserve some respect BIG UP KARTEL U K NOW WHAT DI PEOPLE DEM WANT!!!!!!!!!!!!
di man fi dun gone but a uno likkle h8rz small mind p**sy a badmind di man sutn'n mek im still dey yahh...but me kno him soon eat all dem food ah farin...........gaza: