Topic: Vegas fi tell Richie B sorry and low di DJ baby madda

Vegas fi tell Richie B sorry and low di DJ baby madda

m_vegas.jpg

Mr Vegas, a mek you a hype and galang so? Why you trace off Richie B pon Twitter just true you tink him neva nominate you fi him EME award. All a talk bout how you nah pay fi mek you tune go pon did man chart and all these tings. And then, it look like you decide fi look again and you realize say you name deh pon did nomination list. You no feel foolish? All when you wipe it off a Twitter, we still have it, and we have the tracing from last year with you and Irie Jam people to. Mek you a gwaan so? A true you and the deejay baby madda deh big and serious now mek yu a show up you colours so? We spot did two a oonu ova Raga Christmus show and it look like a dat did get did deejay angry when him see him baby madda a pose up side a you. All when him deh a Sting him did still look angry; is a good ting him neva get fi perform. But Vegas, is a new year now, a time you stop curse like a girl and find fault cause remember: you is not Mr Perfect at all. And, tell did baby madda she she fi try pay lickle attention to the child, it dont look good how she a ignore him.

SOURCE: YARDFLEX.COM

-- Edited by Xavier_Hew on Tuesday 12th of January 2010 07:03:05 PM

IN THE BEGINNING... THERE WAS ALLIANCE... THEN THERE WAS GULLY & A POP DUNG LOOKING GAZA
RICHIE B AN HIM PAYOLA SYSTEM, HELP MASH UP MI DJ CAREER, DATS Y U DONT C ANY KILLA PON D CHART

IN THE BEGINNING... THERE WAS ALLIANCE... THEN THERE WAS GULLY & A POP DUNG LOOKING GAZA
MZJ ELECT WIFIE
which dj baby madda unnu a talk?

26 people die from swine flu & everybody wants 2 wear a mask. 2,000,000 people die from AIDS and nobody wants to wear a condom!

that a gwaan

ok.. this is too deep.. controversy...

Maddest Mixtape Out Bomb Shot Exclusivez http://www.mediafire.com/?xbc4a4dgqt3hasb
**MZ French Ambassador**
zeen

mr.g baby mother some ppl seh

lc

★♫★♫ LaZy J ★♫★♫

news?
passa passa!

Dat EME ting nah mek no sense
beh fuqery
how dem fi give Kartel 7 nomination and ppl cyaan see a eediat ting dat?

-- Edited by Mafo on Wednesday 13th of January 2010 11:38:11 PM