Topic: G WHIZZ-LOVE YOU SO(lyrics)

G WHIZZ-LOVE YOU SO(lyrics)

(intro)
girl mi nuh know mi nuh know
why mi really love u so
all I really now is that I do,I do
(seanizzle records)

(chorus)
girl why mi really love u so
why you every weh you deh mi waan fi go
why as mi wake up mi haffi think bout you girl
mi nuh know mi nuh know
but it feels good

(verse 1)
the way you have mi outta run up and down
think a motive from sun up to sun down
baby girl whenever you are around mi
whole world just a glow,just a glow
seanizzle
da girl ya have mi kina of weak
you nah fi tek a good look at  me you caan seet
the way she mek, mi life feel complete
sometimes mi haffi wonda to miself a how she dweet
and when she mek my phone ring ring ring
a mi ansa her voice's so just sweet little ting
so much joy mi baby girl bring
no I will never let her offa outta mi ting
cause it been couple years now since mi and her talk
and every ting still fresh how yet we still have the spokes
jah know mi check fi har up to my heart
I'll never leave my baby sigh and never apart
let mi tell you why

she deh wid mi from when mi life look sticky
and when I was my ?? she was right there with mi
al now mi life look pretty
so you know she ago reap di benefits with mi
that's

(chorus)
why mi really love u so
that's why as mi wake up mi haffi think bout you
that's why you every way you deh mi waan fi go girl
mi nuh know mi nuh know
but it feels good

(verse 2)
the way you have mi outta run up and down
think a motive from sun up to sun down
baby girl whenever you are around mi
whole world just a glow,just a glow
(jah know)

she is the definition of a good woman
fi tall di criteria of wear my wed ban
and though sometimes I'm not a steady man
when mi ?? and do mi wrong forgive dem she's always ready man
and when mi look back at dem ting dem mi pree
dem think dem mek mi know she is the right one for mi
a perfect man is so hard to see when she see mi
jah jah know I love I love love my baby
night and day girl
when mi nuh see a girl mi waan see u
so much love mi have store up come see mi girl mi waan gi u
your love is mine all mind nuh fear
how girl mi have a bungle of joy ready  fi gi u

that's

(chorus)
why mi really love u so
that's why as mi wake up mi haffi think bout you
that's why you every way you deh mi waan fi go girl
mi nuh know mi nuh know
but it feels good

the way you have mi outta run up and down
think a motive from sun up to sun down
baby girl whenever you are around mi
whole world just a glow,just a glow

I love my baby I really love my baby yeah
I love my baby jah know I really really love my baby
I love my baby I really love my baby yeah
I want my baby I really want my baby