DA TUEN DEH A FI DI ALBUM, U NAAH GET THAT NOW

THE GOLDEN CHILD
hmm.gif

Pun it is for the album but some how that sub0 guy got it in the link he posted.. So we just wondering if its anywhere :)

Coming soon.. Ricky DZines
An fi d man dem weh good ina photoshop yes its just a brush and a font nothing big.

mi a fool roun the trun them pan mi computa an fine wah aidonia name oh girl a it but a mix them mix it mi nuh memba weh mi get it

DJchad11 wrote:

mi a fool roun the trun them pan mi computa an fine wah aidonia name oh girl a it but a mix them mix it mi nuh memba weh mi get it

Thats the name of the preview first posted here.

Coming soon.. Ricky DZines
An fi d man dem weh good ina photoshop yes its just a brush and a font nothing big.

suh weh di original version deh?

EARTHLINKX PRODUCTIONS
nebody know when the album spose to a drop?

i dnt think this track is gona be released well like how its leaked already they may consider but i dunno

yo mi get it
Aidonia-Close Your Eyes
http://www.mediafire.com/?glwajdmbtzd

**MZ French Ambassador**
hmm?