"Bounty Killa is in no position to clash Vybz Kartel because unlike me,he has nothing to lose since he is already a lost cause.
Although I amsympathetic of his current state of mind because he is obviously going through mid life crisis/menopause,I will not allow him to "piggy back" my career to balance his downward spiralling one," the release said.
Kartel was responding to an interview which Bounty Killer which was published in the STAR earlier this week.
"Why would I, as arguably the most influential artiste of people between 10-25, clash a dinosaur? I'm not into the business of raising mummies, also where his career is concerned, I don't believe inre-incarnation so I cannot be a part of this "raising of the dead". If mavado is not endowed enough to carry on dancehall musical rivalry descending from morgan/buster to more recently Ninja/Shabba.San/Stichie, Bounty/Beenie..etc I will carry the torch alone till asuitable contender is found. Bounty killa is not in my equation right now so if he is waiting on a bounty/kartel clash to rekindle his ashes..."him (hennnesy) bubble buss!!" the release concluded.
Source :one876entertainment.com
-- Edited by SLICE BREAD on Saturday 21st of November 2009 06:00:30 PM
SO HOLD ON DEH NUH THIS MAN SEH HIM KILL VADO SO WHY SHOULD VADO ENDOW IN CARRYING IN ON MUSIC RIVALRY WITH U N U SEH U NUH RAISE DEADDD N THEN AGAIN SINCE U WAH CARRY ON MUSIC RIVALRY N U NUH WAH LONG TIME ARTISTE FI CLASH SEE DEVA DEH A FLING TUNE OFFA U HEAD WHY NOT ANSWER HIM I SWEAR TO ME KARTEL IS A COWARD IF HE REALLY SAID THIS
it soun like him ketch him coward ... him mussi did expect killa fi tek di diss dem n nuh respond .... n cause di lisa hype ting come up now it jus add fuel to di fire
EVERYBODY DONE KNOW SEH KILLA A DI GENERAL ALREADY...HEAR WAH BADMAN, CLASH DEVA OR DIDI ETC...YOW...DI MAN DEM WEH HAVE A LINK WID DI CHINCH MEK HIM KNOW SEH THIS THING NEED FI UPDATE..TEACHA A NUFF MISTAKE INNA THIS..YUH TOO SMART FI SEH SOMETHING WEH AGO MEK YUH LOOK LIKE A LUNAFU/KINTIC
Y'all fool fool nuh b**** ... dem go clash Sting ... aye sah ... all who CLAIM seh dem a pree dance hall from when nuh know shyt !!! ... if this report is true ... it's all part of the ACT ... u feel seh if Bounty run out pon Kartel stage dem nah go clash ... ppsssshhhhh!
fi real mavado and kartel a di real clash. it nuh fun wen killa clash kartel. killa fi clash man like merciless dem....... mavado and kartel a di hardest