Topic: VYBZ KARTEL FEAT- SHEBA-DOMESTIC AFFAIR CHAPTER II(lyrics)

VYBZ KARTEL FEAT- SHEBA-DOMESTIC AFFAIR CHAPTER II(lyrics)

Mi see u face when mi pack up and leave 
Ah so mi kno u ah mawwd ova me 
You bright e 
And you ah mawwd ova mi 

You cant tell mi you no regret it
Who say wi lef 
Memba ah yuh said it 
Mi gi yuh mi heart and you take it a wreak it 
Baby listen weh mi haffi say 
Mi a tell you don?t waste your digicell credit
Mi shoulda a kno by now 
say you have a man a gi you luv by now 
But you kno you a spy out mi yard 
If mi neva tell you now 
You woulda still neva find out 

When you see mi a yuh yard 
Ah you auntie mi come for 
Joyce tell mi mi she luv da ting a ling 
Well mi give ryno di someting 
Den a your someting anna my ting 
Do your ting 

Mek sure you ova mi
Mi done get ova you 
It fresh inna mi memory 
Ah yuh tell mi say u nah wan mi 

But member what is old to you is new to she
What is old fi you is new fi him 

Stop come a mi yard 3 oclock inna di nite 
Stop treaten mi ooman bout you and her will fight
Stop text text and call mi phone line 
Before mi call you mi call 1 1 9
So you say yuh wan fi spite mi den 
You run gone live with mi enemy den 
Memba mi kno how fi mash up yuh head 
But mi get ova yuh dat can?t work again 

When you see mi a yuh yard 
Ah you auntie mi come for 
Joyce tell mi mi she luv da ting a ling 
Well mi give ryno di someting 
Den a your someting anna my ting 
Do your ting 

Mek sure you ova mi
Mi done get ova you 
It fresh inna mi memory 
Ah yuh tell mi say u nah wan mi 

But member what is old to you is new to she
What is old fi you is new fi him

Posts: 8047
thanks

Posts: 28884
thx

 

MZ-GAZA-GENERAL
Posts: 5958
mad......LRYRICDS

ADD AS FRIEND
SUBSCRIBE
FOLLOW