Topic: LISA HYPE-NO SUNSHINE(lyrics)

LISA HYPE-NO SUNSHINE(lyrics)

aby eeee baby eeee
Baby aint no sun shinning when yuh gone

Everyting you say mi believe 
You tell mi you love mi and yuh nah go leave 
Mi Open mi heart and mi love you?ll receive 
No one can take you away from mi x 2 

Mi ah fi you and yuh ah fi mi 
Nuff gyal come a talk dem jus sum wanna be 
No matter wah dem chat you still nah lef mi 
Fi yuh heart lisa hype have di key
Mi neva forget how you show mi love 
Yuh hold mi tight in your arms like mighty joe young 
My favourite song was tpain I?m sprung 
Cuz you mek mi a fi like mi a fly like a dove 

Everyting you say mi believe 
You tell mi you love mi and yuh nah go leave 
Mi Open mi heart and my love you?ll receive 
No on can tek yuh away from mi X2 

Talk di truth we a come from 
relationship grow till it bare di fruit 
only ting mi need now is fi get 2 youth 
and fi sail down di aisle in ah yuh 3 pc suit
dem neva kno it woulda reach here so 
fi see wi rich and see wi hop inna di bema so 
All fly go watch football fifa cup 
You kno everting fi say mek my crack up 

Everyting you say mi believe 
You tell mi you love mi and yuh nah go leave 
Mi Open mi heart and my love you?ll receive 
No on can tek yuh away from mi X2 

Baby eeee baby eeee
Baby aint no sun shinning when yuh gone

Posts: 28884
bless 4 the post