Topic: kartel sporting tongue ring now!!!

1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by

kartel sporting tongue ring now!!!

look good how the teacher a do himself and den seh him a badman.. battieman style it!!!
lclc cant believe mi eyes!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vYKHoh

-- Edited by Osirus on Monday 19th of October 2009 05:37:01 AM

-- Edited by Osirus on Monday 19th of October 2009 06:26:08 AM

-- Edited by Osirus on Monday 19th of October 2009 06:27:48 AM

-- Edited by Osirus on Monday 19th of October 2009 07:14:28 AM

unno a idiot u no c a the space between di man teeth lmaelmaelmaelmaelmaelmaelmaelmaelmaelmae

WOW, U ARE SO ****ING STUPID

yo dat nuh rite..it look like him have 1 fi real....hope a mi eye a fool mi

-- Edited by Yungtrae954 on Monday 19th of October 2009 05:42:18 AM

cgh567 wrote:

WOW, U ARE SO ****ING STUPID

why am i stupid?

if him have 1 then WOW!!!! but i dunno I gotta see it properly i dunno anything is possible with kartel inno i nuh frighten by anything him duh suh mek wi see wah gwaan fi it nuh

steppz wrote:

if him have 1 then WOW!!!! but i dunno I gotta see it properly i dunno anything is possible with kartel inno i nuh frighten by anything him duh suh mek wi see wah gwaan fi it nuh

weirdweirdweird

Selecta Illmatic wrote:

steppz wrote:

lollollollollol

weirdweirdweird

the vid is the one where he says he's gonna kill bounty killer a sting... stop the vid at 0.29 and you will see the tongue ring!

leave the man wi him rings..even if him had one...whadeva

in da pic deh it fiava di gap more, but! guh pon di original video and will see the ring smh sad ting mi ah tell yuh

bin

Bwoy a doe kno!

IN THE BEGINNING... THERE WAS ALLIANCE... THEN THERE WAS GULLY & A POP DUNG LOOKING GAZA

If u wanna be the best, do ur best

o boi gud topic here

phucking ediats unnu nuh see seh a light reflect that bout tongue ring, the man have space teeth n the light a reflect in inna him mouth lol

Flow Me On icon_facebook1.jpg icon_twitter1.jpg

I NOT EVEN GOING TO LOOK AT THE VID, BECAUSE I DON'T HAVE TIME LOOK AT A NEXT MAN TONGUE............

KILLAPRO wrote:

I NOT EVEN GOING TO LOOK AT THE VID, BECAUSE I DON'T HAVE TIME LOOK AT A NEXT MAN TONGUE............

LOL YUH ZEET! THE NEXT POST WILL BE A VIDEO SHOWING KARTELS BEHIND AND ALLIANCE FANS AGO QUICK TO SAY KARTEL'S A.S.S ISN'T A VIRGIN. LOLLLLLLLLLLL

suh weh di video deh

5stargeneral.jpgemote.img?ID=12730
Tha Flame Keepz On Burnin For Da Muzik - J.O.P MI SEH
i be real with i did look & i cant lie it do look so but him can do what him want it's him body so wtf ,what can we do

1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by