Topic: KONSHENS-OUT THE GHETTO(lyrics)

KONSHENS-OUT THE GHETTO(lyrics)

(intro)
a di real
gachapan
konshens
yo
this one goes out to each and every proud out(proud out)
of the ghetto(garrison) (you zeen)
cah people a go talk(a go talk)
dem a go set things
just rememba,a you control you life
you set the set things
yo

(verse 1)
I rememba turn cornmeal and jackass corn
so many young my home is dead and gone
just the same as yesterday
trouble makin gets some around the way
people said we wouldnt reach nowhere
aint did stop us we didnt care
cause we knew what we have to do
to make it out the ghetto
and I know

(chorus)
we are hustlerrrs
and hustler neva quits
you gotta go hard for the benefits
mek dutty badmind haffi leave with it heyyy
we are hustlerrrs
and hustler neva quits
you gotta go hard for the benefits
try to mek it(watch it)out the ghetto

(verse 2)
yo
people talk
dem chat a bagga a ting
call us gangsters killers and so madda ting
dem call di fedz we did pon di balck hustling
is like dem prophecy a ghetto youth struggling
but ghetto youth just hold your head up
hold your faith nuh get fed up
dem waan fi si wi pon di ground
????
but neva lead up
a just rememba

(chorus)
we are hustlerrrs
and hustler neva quits
you gotta go hard for the benefits
mek dutty badmind haffi leave with it heyyy
we are hustlerrrs
and hustler neva quits
you gotta go hard for the benefits
try to mek it out the ghetto

(verse 3)
I rememba rise and butter and police button
whole up mi nigga dem dead fi nuttn
just the same as yesterday
trouble make a dem from around the way
people said we wouldnt reach nowhere
didnt stop us we didnt care
cause we knew what we have to do
to make it out the ghetto
and I know

(chorus)
we are hustlerrrs
and hustler neva quits
you gotta go hard for the benefits
mek dutty badmind haffi leave with it heyyy
we are hustlerrrs
and hustler neva quits
you gotta go hard for the benefits
try to mek it out the ghetto

Zib
Super Member
Posts: 2645
sick

Michael J. Liburd