(intro) crush on gi dem supm fi talk bout rasta empire(munga) andrew and wada hilltop(selassie I) if badmind a disease your gunshot a di cure gun sufferation cyan tek that no more(hilltop) youths haffi reach we haffi have money galore tell 'em wi heart clean and pure
(chorus) mi waan know a weh dem feel like a weh dem feel dem fool haffi know seh man a rasta fi real yeah a weh dem feel like a weh dem feel supm ago happen mi if you try fi stop mi meal yo a weh dem feel like a weh dem feel bwoy a tuff up himself like him back outta steel yo a weh dem feel like a weh dem feel a king selassie I a mi shield
(verse 1) munga nah response a who dem king shango dont tell mi fi slew dem lightning a fly through dem coulda Christian nor Jude dem dem cyan mislead I ??
munga anyting a anyting watch it mek we grow fi dem bwoy a mek a bagga a chat like duppy dem but when di rifle a beat dem a run to police and inna di station man a duppy dem
(chorus) mi waan know a weh dem feel like a weh dem feel dem fool haffi know seh man a rasta fi real yeah a weh dem feel like a weh dem feel supm ago happen mi if you try fi stop mi meal yo a weh dem feel like a weh dem feel bwoy a tuff up himself like him back outta steel yo a weh dem feel like a weh dem feel a king selassie I a mi shield
(verse 2) cah if a judgement fi pass it no partial haile selassie I him a di feel marshall rememba Waterhouse nuh fraid hilltop nuh fraid J town dont care bout di Cobra
di hustlars link up pon di hilltop high grade fi burn if a hennessy we spill that we have some fat sexy gal a gwaan build back any pagan violate rasta cho
gi dem supm fi talk bout rasta empire andrew and wada hilltop if badmind a disease your gunshot a di cure gun sufferation cyan tek that no more youths haffi reach we haffi have money galore tell 'em wi heart clean and pure
chorus
-- Edited by Gaudin (Mod) on Saturday 10th of October 2009 04:34:34 AM