[Intro] Right now I don't know how I going bring this news to har After mi promise har how mi a go be the true to har
[Chorus] Mi have mi wife a mi yard(wife a mi yard) But mi woman outta road a breed Mi tek a chance and mi go to far in romance Bare back mi shouldn't plant nuh seed Mash up mi yard (mash up mi yard) Cause mi woman outta road a breed Look how mi tell har I do but the likkle I knew I knew seh mi should a cut down mi speed
[Verse 1] Right now mi woman outta road she a seh to mi Tell mi seh she fed up so that talk deh a get to mi She seh a four year wi deh and still a use boots Mi seh you taking controseptic she seh yet to mi A so fi please har mi seh come mek wi check that Yea we do the test and mi see seh everything lock So I start skin to skin mi love the feeling So look wah tek mi now thru bare back
[Chorus] Mi have mi wife a mi yard(wife a mi yard) But mi woman outta road a breed Mi tek a chance and mi go to far in romance Bare back mi shouldn't plant nuh seed Mash up mi yard (mash up mi yard) Cause mi woman outta road a breed Look how mi tell har I do but the likkle I knew I knew seh mi should a cut down mi speed
[Verse 2] Wifey seh how mi a sleep so like an infant So she a go tek a test fi see if she pregnant But when she see seh a nuh she She start badder me and start check mi text message them instant But mi hide that phone deh inna mi car Cause if she have a slight idea a this a war Yu see mi phone weh she have a just few people call It block a mi mother and lever
[Verse 3] A mi nuh know a how mi a go tell har this a one But mi caan mek mi youth raise by a next man A hope when I tell har she will understand Cause trick mi get trick this ya one wasn't plan Mi love har so mi give har wife position So if she love mi she keep the pow keep the wedding band Mi nuh want mash up this family foundation Mi want some advice unnu help mi now man