(intro) my madda neva dash mi weh and your madda neva dash you weh so mek di baby born mek di baby enjoy life a that mi seh
weh di baby madda deh weh love dem son and love dem daughta yeah is da true story pimpinnn
(chorus) all mi a tell har nuh fling it weh she still nuh bring it yeah she mek har fren dem influence har fi fling it weh and dat mash up mi head cah mi a gwaan weh love my pickney dem she mek har fren dem influence har fi fling it weh
(verse 1) mi youth coulda be a lawyer mi youth coulda be a doctor but from you tek abortion you just mash up di world future nine months before di harvest weh you run go kill deceit fah you shoulda tek your own life my girl if a dat you feel di need fah
when fi do with di Pampers and di baby feed girl you know you diss mi and you diss without a reason
di youth to da tek care yah it should be no reason fi start war fah we a di survivor but a him di victim
(chorus) all mi a tell har nuh fling it weh she still nuh bring it yeah she mek har fren dem influence har fi fling it weh and dat mash up mi head cah mi a gwaan weh love my pickney dem she mek har fren dem influence har fi fling it weh
(verse 2) anyway the money deh fi come from mi just nah bow mi nuh low mum di youth to da stay all right di mammy family belly ?? love walk
mi dont believe seh you fi tek a life di worst before that life begun mi waan fi si har and pass har but mi really haffi aks har
when fi do with di Pampers and di baby feed girl you know you diss mi and you diss without a reason
di youth to da tek care yah it should be no reason fi start war fah we a di survivor but a him di victim