out clear, russian ah ja vinchi, everyday i pray i, know that jah will guide my way
through me know, mi friend dem from mi foe jah mek mi know, so mi ask him fi guide them though cause a prayer a day will chase dem away dem a wish bad but a love me say i know that jah jah, jah will guide my way
pagan wah see me dead but me a carry on everyday me say a prayer and me chant a psalm me have faith inna me prayer me nuh fear no man thats why dem nuh scare we , jah jah near we so jah jah please guide gairy, cause anytime we a rise we head dem wah tear we big yard see it clearly, the reason why dem badmind ah through dem lazy
through me know, mi friend dem from mi foe jah mek mi know, so mi ask him fi guide them though cause a prayer a day will chase dem away dem a wish bad but a love me say i know that jah jah, jah will guide my way
me walk pon the earth but me don't wah walk alone no me don't want walk alone every day man a carry gun , fi mek a poor mother scream out lord, a sorry sound dem kill dem a lady, dem nuh care bout the woman the pickney ,nor baby water the money wey the .....pay me thats why me ask jah walk near me
pagan wah see me dead but me a carry on everyday me say a prayer and me chant a psalm me have faith inna me prayer me nuh fear no man thats why dem nuh scare we , jah jah near we so jah jah please guide gairy, cause anytime we a rise we head dem wah tear we big yard see it clearly, the reason why dem badmind ah through dem lazy