Topic: Y MEN DONT TOUCH PANTY UNLESS IS SEX HMHMH????^^^^^^RJP^^^^^^^^^

1 2 36  >  Last»  | Page of 6  sorted by
THE GOLDEN CHILD

Y MEN DONT TOUCH PANTY UNLESS IS SEX HMHMH????^^^^^^RJP^^^^^^^^^

MOST MEN ONLY WA TOUCH PANTY ONLY DURING SEX  Y???????
IF U R A MAN WOULD U WASH U GIRLS DRAWSSS OURHANG THEM UP OUR TAKE THEM OFF D LIEN   ?????
WOULD U TOUCH IT IF SHE WAS SICK WHAT WOULD U DO ?????
ZONE GI ME UNU FEED BACK KA D CHAT ROOM A FLOOOOD WID DEM QUESTIONS YA LOL
blehevileyeconfusedslk

lol draws fi get touch regla . chu mann

-- Edited by Dj Quiva on Thursday 23rd of July 2009 04:58:36 PM

wow any man me ave must can wash dem n hang dem out if i asked him to!

THE GOLDEN CHILD
DWRLlollmaorlrl

WOEEElol

well boyyy if me inna da situation da me no kno weh me wuld do fi tell uno d thruth...thats my take

DJ GLAMAROUS_RUE
WELL ITS A WOMEN CHOICE IF SHE WONA TOLORATE FKRY BUT IF I WER LIVIN WIT MY MAN HE WUD AV 2 PIN MY PANTY ON THE LINE. IF HE CAN TAKE IT OFF AND EVEN DRESS ME WATS THE DIFFERENCE PUTTIN IT ON THE LINE.

THE GOLDEN CHILD
hmm.gif MORE IN PUT :LOL:

Elite Aministration
Panty fi tek off only during sex of course no other time should a man wash a womans drawse nor hang it up mi no believe inna dat a tall lc, if she dat sick she cant wash dem I will buy her new ones.... So mI see it

* DO NOT DOUBLE POST    * PLEASE COMMENT BEFORE DOWNLOAD   * STOP LEECHING    * POST TO EARN RESPECT

THE GOLDEN CHILD
above.gifclap.gifrl

i dont know if its just me but i like to handle my own underwear.

THE GOLDEN CHILD
above.gifbravoclapwinkabove.gif

-- Edited by R/-|J/-| |>3|}Z on Thursday 23rd of July 2009 05:06:35 PM

Well, di topic hint at an explanation, but provided none.  Still, panty fetish is like a man who buy a cd and preoccupied with the case but nuh listen di music.  Mi like weh inna di panty!  Mi wi tek it off like a gift wrapper, fling it weh, and figget bout it!

Gangsta Natz wrote:

i dont know if its just me but i like to handle my own underwear.

clapclapclap

but i must say its bias cause man weh live wid dem woman woulda want the woman wash dem draws but they wouldnt do the same. smh

DJ GLAMAROUS_RUE
LMSAO U SEE FI DAT NOOOOOOO PUSY FI HIM WOMEN GONA BE ON STRIKE FOR A WEEK NO VAGINA no FCUK:mu:

mz silent river
i will take the panty off the line but not hang it out bcuz i wouldn't be washing it. a nuh scorning thing, some things just have limits.

A FOOOL SUM MAN FOOOOL.

PU$$Y INNA PANTY AND DEM TOUCH PU$$Y EAT IT SUMTIMEsz BUT DEM SCORN PANTY pity

ntn nuh wrong wid touching a girl panty styll

Mi no inna no panty washing

Born pon the gullybanks of Morroco

<A HREF="footygeeks.blogspot.com">Click here</A>