ok i'm gona try to be as frank as possible, and i'm gona censore this message as much as i can. Now everyone knows me on zone as a fun humorous person who doesnt make trouble with anyone right? ok, now tell me why the fcuk all of a sudden people a start chat me an this morning me hear seh rumours a circulate bout me and Round n brown. YES ME AND ROUND AND BROWN DEH cuz it look like a dat unnuh wah hear. Dutty stinking pssuy hole kalongi now, this faggot not even know me and him a cum a throw wud and a try style man, the reason i'm upset is not that he's calling me names but jus the fact seh me not even chat to him and him a step to me like seh mi fcuk man and a try flap me wid him badminded dimwitted self, maybe this is the last time you see me cuz if you wanna delete this post or my account i don't give a fcuk anymore, but zone used to be a place where i cud cum and relax and now a bare personal and sided fcuk up medz people a bring. unnuh a act like a crime fi know somebody on zone and off zone as well like seh a me a the only R@@S CL@@T man weh know woman pon zone. well who nuh like me go fcuk unnuh self and unnuh can gwaan chat behind me bck i dont know who the persons are but go scuk unnuh madda...... nuff. I'm not on zone day and night so i'm not as close as you guys are, and me know seh the whole a unnuh a fren and its more than once me see seh i'm a bit of an outcast, and a nuff time me pree dem medz deh, so if yall wanna choose sides you do i don't give a fcuk but me nah mek NUHBADDY walk ova me. oh so unnuh pree dat YOU CAN NEVA STOP THE PIMP....... To all my frenz unnuh know unnuh self especially niquee i'm sorry you have to see this side of me but dem people yah get me irated man a same ting dem try wid naz and see wah happen, yow unnuh jus low offa me yah man and nuh baddy mek me tell unnuh bare CL@@T a unnuh ears oh...............
I NEVER fail, i'm just SUCCESSFUL in finding out what doesn't work Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed.
Pimp you dont owe anyone an explanation....look how much drama gwaan wid me and mi nah answer to nuhbody pan zone...do yu ting yaw babes...nuh mek dem get to yuh