1. stupid hairstyles
2. outrageous colours
3. to many flops + (belly fat,)
4. bleaching
5. pearcing                             
6.smoking                           
7. Bad breath
8. dirty out fits
9. body hygine + (hairy arm pit, dirty nails,)
10. big drawz
11. hype
12.dress gud but attitude sluty/bitchy
13. batta earz (boxing from one man to the other)
14. come a pawty and cah buy a cold smurnof
15. one of those female scrub's

MALE'S TALK THE THINGS TO HELP IMPROVE THE LADIES YOU WOULD LIKE TO CHANGE OR WOULD WANT

wooieee i dont smoke..when me a go party i mek sure bring my money caz as me land me head to dah barcp lawd none a dem tings deh to prettylol

lolWHERE D MAN 1 @?????????????????????

DJ GLAMAROUS_RUE
LOOOOOOOOOL EVEN IF U GO PAWTY WID NO1 MEK SURE U ATLEAST AV GET VEX $$$ OR IF NOT NUH GO NO WEH TAN A DEM RAS YARD N BUY A COLD RED STRIP DRINK N LISTEEN 2 CHUNE muu $$$ NA MI POCKET NA SPONGE PON NO MAN/GAL. NO SMOKIN FI RUE CANCER FI LATA. RAS WEN MI START DRINK MI NA STOP TILL MI Fra** N FULJOY PAWTY 2 D MAX. MUSS CAN GO HOME TYAD N JUMP PON HUZY lmao

-- Edited by GLAMAROUS_RUE on Saturday 13th of June 2009 11:02:04 AM

fi real

13. batta earz (boxing from one man to the other)
14. come a pawty and cah buy a cold smurnof
15. one of those female scrub's

I hate girls with close pin mentality. you squeeze there head and there legs automatically open.pity

mi nuh like gyal weh doh shave suh if me see yuh arm nuh shave mi nuh affi ask bout dung deh suh fire pon a bushy front lol

well the only thing i may be guilty of on that list is smoking...cuz i smoke blacc and milds at the club...but only socially...and i have a belly button piercing...everything else...mi gaan clear tune

lollollol guilty of not such thing on that list. lc to the ladies that go to a party without cash. Always make sure you have money on you.

hmm none of d above for me...style nuh fit everybody but mi where wah fit mi hehe always affi have money pon mi cuz mi love find mi own way home wen mi vex...got 7 peircins...3 to each ear n 1 by my lip

2a4u0y.jpg

alot of di "NOWADAYS" girl dem need fi wear tings we fit dem, tru some clothes look good & dem fren inna it dem run go buy it & it nah work fi dem & dem hype pon top a it to....but other from dat di bleaching ting just don't ova do it, exposing urself 3 much nah work either

hmm i thought it was a male posthmm.gif

9. body hygine + (hairy arm pit, dirty nails,)