Yuhhpp...so This is My New Movie "FRACTURE"...all special effects where done by me...it wuz initially a school project, but yuh know me, I always have to go beyond...well, its a action/DBZ theme type of film...so yah yah...N'joy-->>Oh, and look out for "Green Ener-J", my new production...
Ps: this took like a month to complete.
pps: this iz one of the reasons I havn't been posting like one tyme.
pps[ps]: I the best.
-- Edited by J-goose productions on Monday 8th of June 2009 03:37:03 PM
kmt..mi nuh know is wah mek dem bag a people a diss yuh works...mi r8 it..maybe its just b/c mi nuh know nuttn bout dem ting deh but it look to me like u well talented..do yuh ting ute
lol dat a straight videocopilot tutorials u a follow yute the video editing is ok but yow
Doe pass yuh place ah bluudclaaht!...mi annuh k17 weh yuh can fuhk roun like dhat
lool how u mean goose but stillz dis bad yute mi nah come ya and seh it mad caw u will continue fi do the bag a f*kery and wen u start listen is wen u will learn and wat he is sayin is tru for every body weh use ae di lil nerds fa di most is do a dbz vid wid the effects and urs dem nuh look smooth or clean di only thing gd a sum a di sound effects and di actors look like 15 keep on doin weh u do stillz dem cyah fight u out and u mutant cow