Topic: This Wicked lol

Mzj Lyricist

This Wicked lol

Dis one wicked .....

One day a Policeman was directing traffic at Half Way Tree and every minute this madman run up to him and say,'Officer wha time yu hav.'  So the police keep running him  and say 'yu naa go no weh, so stop ask mi di time'

But the madman keep on coming back so the Police get fed up and say 'ah 2:30 '. The madman then say to the Policeman 'when a 3 O'clock , come *u*k out mi B@tty'

The Police get vex and start run down the madman wid him batten.  So di the madman lost him round a corner near Missa Chin shop.

The Police ask Missa Chin if him see a Madman run pass ya.

Missa Chin say 'no, but a wha him do yu?

Di Police say, 'him see mi a direct traffic round so and come talk say mi fi come *u*k out him  when 3o'clock come'

Missa Chin look pan him watch and Say

'But no jus quataa to Three now, Wha happen, yu cyaan wait ??'

L~I~LP~I~M~P
i got this in an email, i think it was posted already hmm

Peppa Skull!!!

post already

MZ Married Man