And them full of S-T-R-E-S-S

Whole this, take a guess, me rock D&G

Wooiieee!!! mi body full of A-R- mani

Me nuh wear town G-U-C-C-I,

And if me have, me take first class F-L-Y

Wooiiee!! dem never know so mi haffi spell it out

It's like them never understand whe me a talk about

H-O-T-N-E-S-S, this a nuh Spelling Bee but to some gyal a test.

Wooiiee!! dem never know so mi haffi spell it out

It's like dem never understand whe me a talk about

Real God B-L-E-S-S, a gyal a buss she brain cause she dumber than the rest.

Verse Two:

Ole Z-A-A-R, ole zaar,

Inna the tired and pop-dung C-A-R

Weh a pre me fi di M-A-N and a wah war

But da boy deh T-I-F-A mi nuh want.

So she need fi make R-E-ality check her

Cause the b inna di boy meds deh F-A-R

Him nuh stop link the hot S-T-A-R,

But me tell him say we cyah too P-A-R

Cause him nuh up to the T-I-M-E fi me,

Me spend C-A-S-H, no jingle and penny

and da gyal yah nah S-C-R-A-P-E,

So K-E-E-P H-I-M for me

Chorus

Refrain:

Spell it out, Spell It Out, Spell It Out

Repeat Verse One and Two

'Spell It Out'

woiiiiii....me body full a A R MANIIII
dem a P R E dem caan be M Eyeacd

MZ ANIME
maad

http://th08.deviantart.net/fs38/300W/i/2008/363/8/2/Hollow_Zangetsu_by_palmereap.png

★★★★★★★★★★★
realy mad ...

u write it?