Topic: KONSHENS-PRETTY DEVIL(LYRICSSSSSSSSSSSSS)

KONSHENS-PRETTY DEVIL(LYRICSSSSSSSSSSSSS)

(intro)
yo look yah(a wah)
look pon har now
she
ya know
watch wah she a gwaan  so fah
(she crashes ?? pon har)
a devil yuh know
yo (jah know star)
a di devil yeah mi love still mi nah lie(fi real)
warn to dem russiannn

(chorus)
seh nuff a dem pretty pon di outside
but a dem di devil pon di inside
outside clean like a pearl or a ruby
but inna dem heart just dark up and dirty ooh
look how she cute
look how she sexy
mi neva know seh woulda turn round and stress me
she pretty pon di outside
but a she a di devil pon di inside
listen now

(verse 1)
nuff a dem gal the way a walk out pon dung inna di streets
inna flip flops and skynny jeans
quick fi tell you how dem rate you
and dem love you but you find out
seh dem nuh know what  love means
if you follow dem you think a heaven would dem send from
but most a dem a have up di same intention
a want touch har a par dung a St. Ann
har a man fi tek di money spend pon

(chorus)
nuff a dem pretty pon di outside
but a dem di devil pon di inside
outside clean like a pearl or a ruby
but inna dem heart just dark up and dirty ooh
look how she cute
look how she sexy
mi neva know seh woulda turn round and stress me
she pretty pon di outside
but a she a di devil pon di inside
watch ya now

(verse 2)
mi know di tricks and di trails inna the game of life
mi nah round these ting ?? twice
you cyan trick me now becah mi live and grow
mek mi tell you how di whole ting go
when you see a girl come link you
with di big bag
you know she nuh plan fi go back har yard
worse when you see dem start send di bagga please call mi
you mek you know seh she love beg hard

nuff a dem wake up inna your bed and dem cyan mek it up
dem know fi pull it up and wet it up
and dem deh come a said dem a wifey
but it nah look likely
inna public dem cyan invide me

(chorus)
nuff a dem pretty pon di outside
but a dem di devil pon di inside
outside clean like a pearl or a ruby
but inna dem heart just dark up and dirty ooh
look how she cute
look how she sexy
mi neva know seh woulda turn round and stress me
she pretty pon di outside
but a she a di devil pon di inside
you know

(verse 3)
anyweh you seh dem
you can note dem
you can spot dem from a far
dem nuh really want love no waan no husband
dem waan di hype and di vanity par
a wonda if dem have soull
how can a pretty pretty girl be so coldd
look how she heart but she cold
a must a pretty devil
pretty devil

(chorus)
she pretty pon di outside
but a she a di devil pon di inside
utside clean like a pearl or a ruby
but inna di heart just dark up and dirty ooh
look how she cute
look how she sexy
mi neva know seh woulda turn round and stress me
she pretty pon di outside
but a she a di devil pon di inside
a watch yah now then

(verse 1)
nuff a dem gal the way a walk out pon dung inna di streets
inna flip flops and skynny jeans
quick fi tell you how dem rate you
and dem love you but you find out
seh dem nuh know what the love means
if you follow dem you think a heaven dem send from
but most a dem a di same intention
a want touch har a par dung a St. Ann
har a  man fi tek him money
tek him money and done him
nuh laugh fi nu funny

head concussion
konshens
russian

Posts: 11336
Posts: 8047
thanks

Posts: 1859
bad

MZJA LoTuS DiPLoMaT
Posts: 1306
thX massiv !

... * MZJA Amazonia *  ..
 
   ** Amazonian Boys - Baws - Smoke Squad **