Topic: RAS PENCO-MOST HIGH

RAS PENCO-MOST HIGH

(intro)
bless and sanctify
Jah guide my steps yeay
dem cyan curse
who Jah bless
though I'm trodding to willingness
most high yeay

(chorus)
most high be my guide
most high be my guide mmm
trample on my pride
I know Jah will provide mmm
most high be my guide
most high be my guide mmm (God knows)
trample on my pride
I know Jah will provide

(verse 1)
even though they now with me
tell dem mi a Selassie I pickney
none a dem cyaan fool me nah trick me
me neva luxury fit me
bobo hill man dem grow mi
bare righteousness dem show me
aright then
mi go tell dem fi seh ease up
a tell dem a tell mi man nuh weak heart
cyan trick mi wid dem sweeta
mi nah chose shadow afta dark yeah

(chorus)
most high be my guide
most high be my guide mmm
trample on my pride
I know Jah will provide mmm
most high be my guide
most high be my guide mmm
trample on my pride
I know Jah will provide

(verse 2)
dem hate you nowadays fi nothing at all
no worry bout dem when you hear dem a bawl
cah dem heart ??? dem neva a rise dem always a fall
alright teach di youth dem
educate dem pon dem small
mi no want fi see dem a push no gun ova wall
cassava piece jungle twelve white hall
a di most high name we a call call yea ayy

(chorus)
most high be my guide
most high be my guide mmm
trample on my pride
I know Jah will provide mmm
most high be my guide
most high be my guide mmm
trample on my pride
I know Jah will provide

God knows
bless and sanctify
Jah guide my steps yeayy
dem cyan curse
with Jah by my side (who Jah bless)
I know I will live longer
Jah by my side
I know I will get stronger

(chorus)
most high be my guide
most high be my guide mmm
trample on my pride
I know Jah will provide mmm
most high be my guide
most high be my guide mmm
trample on my pride
I know Jah will provide mm