Topic: J-Goose DIV Overlay & Css Coding Myspace Profile-->>personal page. (not business page!!)

::_mzja Designer_::

J-Goose DIV Overlay & Css Coding Myspace Profile-->>personal page. (not business page!!)

THNX FOR VIEWING THIS POST(full stop)

Wu'll, Here'z dha link.-->>CLICK HERE
jtkosy.jpg

-- Edited by J-goose productions on Tuesday 5th of May 2009 10:57:25 PM

K17
DezinA BwaI
before i look let me get the cardiac machine in case i my laughter gets outta control too much hahahaha

K17
DezinA BwaI
@ first i was quite impressed........but the best thing on it is the buttons...and u didnt code in the words its just a picture........not bad overall........you still a wannabe doe

NOT BAD

looks cool lol @ k17

~|-MZ GANGSTA- *** -BRAINZ-|~
hmm We set the trend... Looks good.

Brainz Designz
263599490800.3567.825422612.png

BRAINZDESIGNZ.COM

But as K17 say... The buttons alone really mek it look hypish...

Brainz Designz

BRAINZDESIGNZ.COM

hmm, mine more unique in so many ways, you guys sliced, I Div(ed) a whole sheet-->>bless 4 viewing stillz mad

-- Edited by J-goose productions on Monday 4th of May 2009 07:28:35 PM

way cool

jr334o.jpg

NICK D QUICK
nice bravo

maaahdd!!!!mad

Magic Images
yow nuh watch nuh face and gwaan do ur ting

indstretzidledesign copy.jpg - 261.37 Kb

Check out -> InDstreetz.com | Home | About | News | Events | Gallery | Contact

J-goose productions wrote:

hmm, mine more unique in so many ways, you guys sliced, I Div(ed) a whole sheet-->>bless 4 viewing stillz mad

-- Edited by J-goose productions on Monday 4th of May 2009 07:28:35 PM

Rasta the only thing unique about this... is the buttons... I LIKE THEM.... But wah u do is not suppose to be done... WHAT IF U WANNA EDIT THE ABOUT ME SECTION... U HAVE TO GO BUILD A COMPLETE PAGE AGAIN AND RE UP AND RE CODE... lc THAT MAKE SENSE??? Naah.. THats y we do it the way it is supposed to be done... SLICED and then DIV... Thats the correct way... I reccomend slicing so u have a better manipulation over u thing... IT MAD STILL... IF U DID SLICE IT... U WUDA GONE A LEAD... BUT U AVE POTENTIAL.... MAN THEM LEAVE FROM MZ BANNER COMPETITION AND GONE A MYSPACE... kmt... lc

NUH SAY A WEEEERRRRRRD!!!!!!!!!!!!!!!

Brainz Designz

BRAINZDESIGNZ.COM

K17 wrote:

not bad overall........you still a wannabe doe

WOW lol

K17
DezinA BwaI

Rasta the only thing unique about this... is the buttons... I LIKE THEM.... But wah u do is not suppose to be done... WHAT IF U WANNA EDIT THE ABOUT ME SECTION... U HAVE TO GO BUILD A COMPLETE PAGE AGAIN AND RE UP AND RE CODE... lc THAT MAKE SENSE??? Naah.. THats y we do it the way it is supposed to be done... SLICED and then DIV... Thats the correct way... I reccomend slicing so u have a better manipulation over u thing... IT MAD STILL... IF U DID SLICE IT... U WUDA GONE A LEAD... BUT U AVE POTENTIAL.... MAN THEM LEAVE FROM MZ BANNER COMPETITION AND GONE A MYSPACE... kmt... lc

yo dat mi a tell di man di man wa be too different and wa fight the ting u zimmie......lc if him did listen more often and go learn him wuda be better him jus a tek di ting fi a joke him nah respect the game......see how hard man a try fi get a 2c or likke respect........mi a fight dats y mi gwan suh more time who nuh like it suh it gooooooooo........

like m seh di onlything cris pon it a di buttons...after hearng that u shud build on that and reconstruct your aproch on your layout or design..better yet.. think it through before u even boot up u computer.....

Di tings weh wrong wid dis yute is
...U NEED FI GROW UP.......

......U STILL A WANNABE

K17 wrote:

yo dat mi a tell di man di man wa be too different and wa fight the ting u zimmie......lc if him did listen more often and go learn him wuda be better him jus a tek di ting fi a joke him nah respect the game......see how hard man a try fi get a 2c or likke respect........mi a fight dats y mi gwan suh more time who nuh like it suh it gooooooooo........

like m seh di onlything cris pon it a di buttons...after hearng that u shud build on that and reconstruct your aproch on your layout or design..better yet.. think it through before u even boot up u computer.....

......U STILL A WANNABE

lc Me feel a me 1 did see... ...U NEED FI GROW UP.......

Brainz Designz

BRAINZDESIGNZ.COM

wowcool

bless-->>but how di man dem a fight Goose suh??....me alone....-->>lol, a life still. ydads

K17 wrote:

......U STILL A WANNABE

k17 seh:-->> "yo dat mi a tell di man di man wa be too different",

Zonaz annuh fool, unnuh muss realize seh deh yute yah a fighta, him nuh waah nuh baddi fi be different, him wah sit dung counsel people wid him badmind self, see brainz deh, a hitch up anda him like fool, Brainz used to badda dan now, mi used to admire Brainz werk, now iz like di man a slack up.-->>as brianz woulda seh "mi jus a voice my opinion"