Topic: WIPE THOSE TEARS BY JAH VINCI VERSATYLE XXGLUZIVV

Posts: 466

WIPE THOSE TEARS BY JAH VINCI VERSATYLE XXGLUZIVV

Jordan
ah Jah Vinci ey, all clear
Chimney Records , for every youth out there
Jah Vinci say ey
wipe your tears away

careless father wey you dweet for
me see you run your little son say nuh come een yah
you couldn't manage a youth yah
wey you mek she breed for
now you have the youth ah road ah sleep pon gleaners yow
never know few years after
me say your son nuh turn nuh cruff him turn a doctor
and see it dey now your chest ah hurt, your heart attack yah
and that same son said

wipe the tears from your eyes
i don't wanna see you cry
mek the wicked realize, ah love we use to survive
wipe the tears from your eyes
i don 't wanna  see you cry
mek the wicked realize
ah love we use to survive

ah lady send her son college
just fi get a little knowledge, him forgot who
used to feed him the porridge
there he was living his new life with his kids and his wife  
and when she see him she say son you know i love you
and he said lady i don't know you
there tears filled her eyes
just fi know ah she her son just deny

wipe the tears from your eyes
i don't wanna see you cry
mek the wicked realize, ah love we use to survive
wipe the tears from your eyes
i don 't wanna  see you cry
mek the wicked realize
ah love we use to survive

so jah guide me from me friend because
me know me enemy
when me small dem never did ah penny we
we get big now and dem ah said to me
yow Jah Vinci you nuh remember me?
me member yes, when me could'nt afford the guess
you used to laugh because you have happiness
but nah stop search was the aim yes the way to make the money
help the poor and the homeless

wipe the tears from your eyes
i don't wanna see you cry
mek the wicked realize, ah love we use to survive

we nuh care bout your war and strive
just wipe those tears from your eyes
ah love we ah preach to the youths dem
all clear , out there  oh

ah gaza love me say, out clear
for all the youths out clear

SADLIKS INT.........
VERSSATYLE  XGLUZZIVV

VERSE
Posts: 26023
wipe the tears from your eyes

looks original clap