k17 nuh waah si nobady else pic get no 4ward man......lolol annuh nuttn still...dis is ma 1st post more to come...jus started to mess wid photoshop like 3 weeks ago
my yute bill caw anybody wid a gd eye can see seh u f*k up the picure if a u tek the pic it was a gd capture if u did know better u wuddnt go f*k it up so ...........bout nuh wa ppl pic get fawud go easy my yute u lucky me di even gi u feedback pon the ting ...
LOL, , lol, , you people are dumb.
and all theze things
yo mi nah deal wid di man nuh way but if a him tek the picture suh mi nuh know how him thing that look better than the original i mean come on man the pic is gd but the effect terrible it ruin the pic ca mi like it but it bun mi fi see the effect pon it dats all...and den di man wa seh how mi nuh wa nuhbody else get fawud
woaaaa...a dem ting yah a pop ??? lolol nuh watch nuttn still ...as mi seh more to come...you shall be humbled lil fellow....cause u mis ure yuh think yuh a star inna di ting....but humble yuhzeet...an mek sure yuh a get payed fi all dem shits u doing lolol
this is a hobby of mine.....nuttn fi hype bout...n mi can more dan post the other one...but jus tru di bagga yappin mi a low it lol
woaaaa...a dem ting yah a pop ??? lolol nuh watch nuttn still ...as mi seh more to come...you shall be humbled lil fellow....cause u mis ure yuh think yuh a star inna di ting....but humble yuhzeet...an mek sure yuh a get payed fi all dem shits u doing lolol
this is a hobby of mine.....nuttn fi hype bout...n mi can more dan post the other one...but jus tru di bagga yappin mi a low it lol
"this is a hobby of mine.....nuttn fi hype bout..."-->>MI TELL HIM DHAT EVERYDAY.
I NEVER fail, i'm just SUCCESSFUL in finding out what doesn't work Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed.
ONE VOICE.... !!!!!!!!!!!!! MY TIME FIH TALK... LONG TIME ME NUH TALK.....::
NOW MR WILLOW MAN... IF U CANT TEK CRITICISM.... DONT VENTURE IN THIS FIELD.... THATS HIS OPINION AND U CANT STOP A MAN FROM SAY WAH THEM WAAH SAY... U Z ME...
IF U THING LOOK f**k UP AND PEOPLE TELL U SAY IT LOOK GOOD... U GO CONTINUE TO DO f**kERY... SUH ALL WHO A TELL U SAY IT LOOK GOOD WHEN IT DOESNT... THEM NUH WAAAH SEE U PROGRESS....
NOW I DWOE LIKE THE FAKE SKY BIZNIZ IN THE RIGHT CORNER... WHATS THE PURPOSE OF IT????
therealwillowdon wrote: "k17 nuh waah si nobady else pic get no 4ward man......lolol annuh nuttn still...dis is ma 1st post more to come...jus started to mess wid photoshop like 3 weeks ago"
YOU PEOPLE TEND TO ALWAYS SEE THE BAD AND IGNORE THE GOOD... Y U NEVER REPLY TO JGOOSE GOOD COMMENT??? MEK ME TELL U THIS... IF U WAAH PROGRESS U AFFI CAN TEK CRITICSM... IS NOT ABOUT PEOPLE NUH WAAAH U GET FORWUD... U FEEL A HIM A CONTROL THE PEOPLE THEM??? HIM VOICE HIM OPINION... HOW HIM AGO STOP U FROM GET 4WUD??? ME KNOW HOW U FEEL STILL CUZ A SAME WAY HIM DID A GWAAN WHEN ME JUS TOUCH ZONE.... K17's CRITICSM IS LIKE HIV... U AFFI JUS LIVE WID IT TILL U DEAD TO RAAAAAAAAAAS....