Topic: AS FANS OF DANCEHALL MUSIC, WHAT DO YOU EXPECT OF YOUR FAVORITE ARTIST???

AS FANS OF DANCEHALL MUSIC, WHAT DO YOU EXPECT OF YOUR FAVORITE ARTIST???

I think my artist needs to be productive, i.e be consistent, be creative, he can be lyrical, can be able to make catchy hooks and have a business mind for the future of his career and dancehall music....

BAG A  TUNES AND RECYCLED IDEAS CAN NEVER BE INVESTED IN

nuh sure bout expect but mi would a love a next wicked album from Bounty, another double album would be a bonusbiggrin.gif

tru

versitility

I expect ah man fi know himself... Dont follow trends but set di trend. Shabba, Buju, Terror,Beenie, Bounty dem man set trends. Nuff artists today ah look $2 so dem jump up and mek f**kry music everyday dat dont get exposure outside of Jamaica or in di passa passa dances. Artists should use music to elevate themself and di people from all areas and community and beliefs. Dats why mi haffi rate Assasin and Busy to di max...dem have di most versatility out of all young artists. Mi can listen to there songs and mi nah go hear di same one trak mind stuff.

JMO

THE JUGGLIN MACHINE

mrcosna wrote:

I expect ah man fi know himself... Dont follow trends but set di trend. Shabba, Buju, Terror,Beenie, Bounty dem man set trends. Nuff artists today ah look $2 so dem jump up and mek f**kry music everyday dat dont get exposure outside of Jamaica or in di passa passa dances. Artists should use music to elevate themself and di people from all areas and community and beliefs. Dats why mi haffi rate Assasin and Busy to di max...dem have di most versatility out of all young artists. Mi can listen to there songs and mi nah go hear di same one trak mind stuff.

JMO

everyday mi talk the same thing