them say u are what u eat, so i guess u must be a P**y
come a diss dj naz, u a some real wussy

come a defend alliance and u never know the damn clique
copper shot inna yu face, yu get bout hundred and one clip

addi a mi daddy, mi nuh friend fish and falla bait
mine how u talk, yu wi get innahialiate faster than a collar drape

a bag a poem and u nuh have nuh gyal, like yu full a tuff chat
mine mi haffi draw fi mi machete, so u get a f**k chop

BILL YUTE, GAZA MI SEH..........EMPIREEE!!!!!

YOU TALK BOUT MACHETE AND BILL, SO EMPIRE CUT Gra-S-S?
YU GRAMMA NEED FI RESTRUCTURE, IT SOUNDS TO ME LIKE U CUT-CLASS

TOO MUCH BAD MAN METAPHORS....LIKE YU REALLY DID SOME CRIME?
YOUR LIKE OLD MANS DICK, ON THE ZONE*UVE NOT BEEN ACTIVE FOR AWHILE

IVE ALWAYS STRIFE BEST TO BE ABOVE PPL LIKE U WHO ARE TRIFE-LESS
UR NOBODY, JUST A SIMPLE COVER UP LIKE LISA HYPES BREAST

UR UNSEEN, NOBODY SEE'S U LIKE THE OTHER SIDE OF SHIRT'S THIN COLLAR
AND UR ABOUT TO BE FADED LIKE KARTEL'S ORIGINAL SKIN COLOR

ALL THIS NONSENSE BOUT DAWG FACE AND ME DEFENDING THE DAMN CLIQUE
JUST GO PLUG UR PHONE LINE OUT AND STOP WASTING PPL'S BANDWIDTH

GIVE U RATINGS? UR BENEATH CRAP....MY IQ LEVEL IS HIGHER THAN PALM TREE STACK
GWAAAN A SCHOOL P**Y, U ALREADY LATE FOR UR GSAT

ALLIANCE FI LIFE........................

-- Edited by gamepun on Friday 27th of March 2009 09:18:52 AM

WTF

SENSIBLE PPL ARE HARD TO FIND, BUT HATERS COME A DIME A DOZEN

wat di f*k rong with u guys

lmao COUNTERACTIONNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Real talk tho GAYPUN a u a di biggest hater pon di zone, Eva a cum wid yo essay dem like yo more intelligent dan di rest a ppl pon di zone

Scoota wrote:

Real talk tho GAYPUN a u a di biggest hater pon di zone, Eva a cum wid yo essay dem like yo more intelligent dan di rest a ppl pon di zone

STOP QUARRELL YU LIKKLE CRAB INNA BARRELL

MADDDDDDDD

mi haffi laugh offa dis lol

** No Affiliations **
wow a some serious tings a gwaan pon the zone ya

8xv6yp.gif

MY Net-Worth Make chicks wanna Network

=\ so wapm =\ it dun deh suh?

Scoota wrote:

STOP QUARRELL YU LIKKLE CRAB INNA BARRELL

lollollollolabove.giflol

TOO MUCH BAD MAN METAPHORS....LIKE YU REALLY DID SOME CRIME?
YOUR LIKE OLD MANS DICK, ON THE ZONE*UVE NOT BEEN ACTIVE FOR AWHILE

bman

CHRISTCHUNG & GAMEPUN ARE THE SAME PERSON

"TOO MUCH BAD MAN METAPHORS....LIKE YU REALLY DID SOME CRIME?
YOUR LIKE OLD MANS DICK, ON THE ZONE*UVE NOT BEEN ACTIVE FOR AWHILE"

That part is the toughest gamepun to the world!!!!!

KILLAPRO wrote:

"TOO MUCH BAD MAN METAPHORS....LIKE YU REALLY DID SOME CRIME?
YOUR LIKE OLD MANS DICK, ON THE ZONE*UVE NOT BEEN ACTIVE FOR AWHILE"

That part is the toughest gamepun to the world!!!!!

bless up killa pro

Riddim Daddy wrote:

CHRISTCHUNG & GAMEPUN ARE THE SAME PERSON

schizo hmm

MAAAAAAAAAAAAAAAADfire